İphone Garanti Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar, amerikadan alınmış iphone 6 telefon var, türkiyede garantisi mevcutmudur ? apple store vs bir sorun oldugunda ücretsiz bakıyormu bilginiz varmıdır?

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Amerika'dan alınanlara bakılmıyor diye biliyorum. Fakat diğer ülkelerden alinca 1 sene garantisi oluyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Amerikadan aldıysan hocam garantisi türkiyede geçmez abd den alınmı 5 vardı appleda çalışan tanıdıklarım olduğu halde yaptıramadım anten yapısı cdma olduğundan dolayı. Ama sen gidip bir kontrol ettir cdma değil ise bakarlar.  kesin birşey diyemem sen abd den aldığını söyleme randevu al apple store git yurt dışından hediye babam getirdi filan dersin şansını denersin. Forumlar okudğum kadarı ile yaptıranlarda var yaptıramayanlarda. 

Cihazın sorunu nedir ? 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı

tel şuan bende değil hocam , buldum burayıda şuan bakma sansım yok malesef, bir ara 1 yıl var diyolardı arastırdım biraz şimdi hiç yok diyorlar

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Bu olay sabit bir konu değil. distribütörün satıcının aldığı kararlara göre değişiyor. Yani avrupa garantisi olabilir cihazın. Ben en son gittiğimde şansa iki ayrı kişi gelmiş ikiside yurt dışı birinin garantisi Türkiyede geçiyordu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Bu arada yakın bir zaman için randevusu olan varmı ? apple için randevu lazım.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

randevu devredilemez aktarılamaz her randevu tek cihaz içindir adamlar bundan ödün vermiyor ben ağabeyimin telefonu benimkiyle veremedim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı

randevu devredilemez aktarılamaz her randevu tek cihaz içindir adamlar bundan ödün vermiyor ben ağabeyimin telefonu benimkiyle veremedim

Doğru öylede hocam ben gitmeyecek olan var ise istiyorum. Apple da çalışan arkadaşlarım olduğu halde baktıramıyorum. Gitmeyipte randevusunu vermek isteyen var ise alıp gidersem sıkıntı olmaz.

Toplam Hit: 696 Toplam Mesaj: 9