İphone Garanti Sorunu
-
Selam arkadaşlar, amerikadan alınmış iphone 6 telefon var, türkiyede garantisi mevcutmudur ? apple store vs bir sorun oldugunda ücretsiz bakıyormu bilginiz varmıdır?
-
Amerika'dan alınanlara bakılmıyor diye biliyorum. Fakat diğer ülkelerden alinca 1 sene garantisi oluyor.
-
-
Amerikadan aldıysan hocam garantisi türkiyede geçmez abd den alınmı 5 vardı appleda çalışan tanıdıklarım olduğu halde yaptıramadım anten yapısı cdma olduğundan dolayı. Ama sen gidip bir kontrol ettir cdma değil ise bakarlar. kesin birşey diyemem sen abd den aldığını söyleme randevu al apple store git yurt dışından hediye babam getirdi filan dersin şansını denersin. Forumlar okudğum kadarı ile yaptıranlarda var yaptıramayanlarda.
Cihazın sorunu nedir ?
-
gokcan bunu yazdı
tel şuan bende değil hocam , buldum burayıda şuan bakma sansım yok malesef, bir ara 1 yıl var diyolardı arastırdım biraz şimdi hiç yok diyorlar
-
Bu olay sabit bir konu değil. distribütörün satıcının aldığı kararlara göre değişiyor. Yani avrupa garantisi olabilir cihazın. Ben en son gittiğimde şansa iki ayrı kişi gelmiş ikiside yurt dışı birinin garantisi Türkiyede geçiyordu.
-
Bu arada yakın bir zaman için randevusu olan varmı ? apple için randevu lazım.
-
randevu devredilemez aktarılamaz her randevu tek cihaz içindir adamlar bundan ödün vermiyor ben ağabeyimin telefonu benimkiyle veremedim
-
gokcan bunu yazdı
randevu devredilemez aktarılamaz her randevu tek cihaz içindir adamlar bundan ödün vermiyor ben ağabeyimin telefonu benimkiyle veremedim
Doğru öylede hocam ben gitmeyecek olan var ise istiyorum. Apple da çalışan arkadaşlarım olduğu halde baktıramıyorum. Gitmeyipte randevusunu vermek isteyen var ise alıp gidersem sıkıntı olmaz.