İphone Google Apps E-Posta Kurulum Problemi
-
Hocalar iphone'a aynen google'in sayfasında belirtiği gibi tüm ayarları harfiyen yapmama rağmen kullanıcı adı ve parolayı doğrulamamıyor ben telden maillerime giremiyorum sizce sorun ne olabilir ?
sitede belirttiği gibiBir Apple cihazdaki "Mail" uygulamasını, Google Apps e-postaya erişmek üzere yapılandırmak için şu adımları uygulamanız yeterlidir:
- Posta ana ayarlarınızda IMAP erişimini etkinleştirdiğinizdenemin olun
- Cihazınızda
Ayarlar uygulamasını açın Mail, Kişiler, Takvimler'e dokunun Hesap Ekle... seçeneğine dokunun Gmail'e dokunun - Hesap bilgilerinizi girin ve Google Apps e-posta adresinizi tam olarak girdiğinizden emin olun
Sonraki seçeneğine dokunun Kaydet'e dokunun
İşlemi tamamladınız. Yukarıdaki adımları tekrar uygulayarak başka hesaplar ekleyebilirsiniz.
sizce sorun ne olabilir hesaba normal olarark ulaşıyorum parola sorunum yok imapta etkisn problem yok ama giremiyorum -
Uygulamaya özel şifre diye bir zımbırtı çıktı o şifreyi oluşturup normal hesap şifresi yerine uygulama şifresini girmen gerekiyor muhtemelen
Googledan ararsan sifre alabilecek linki bulursun
-
noname bunu yazdı
Uygulamaya özel şifre diye bir zımbırtı çıktı o şifreyi oluşturup normal hesap şifresi yerine uygulama şifresini girmen gerekiyor muhtemelen
Googledan ararsan sifre alabilecek linki bulursun
https://www.google.com/accounts/IssuedAuthSubTokens
-
çok teşekkür ederim herkese
SeRDaR tarafından 13/Tem/13 09:30 tarihinde düzenlenmiştir
haklısısnız bu tamamen aklımda çıkmış hatta eski android tel içinde oluşturmuşum daha önce gördüm onu şimdi hallettim
işin saçma tarafı koskoca google yardım sayfasını güncellemiyor