Iphone Hesap (Eposta) Sorunu
-
Soyle bir sorunum var.
Iphone üzerinde ki hesabi 2 telefonda 2 kisi kullaniyoruz.
Ben yeni bir eposta ile yeni Apple hesabi olusturmak istiyorum ama whatsapp da ki mesajlari yeni hesaba nasil tasiyabilirim?
- Yeni Apple hesabima gecmeden önce whatsapp in yedegini alip yeni Apple hesabima gectigimde yedekten yükleyebilir miyim?
Yeni hesapta whatsapp kullaniyor olmam gerekiyor ki whatsapp guncellemesinde benden eski hesabin bilgilerini istemesin.
-
Böyle bir islem yapan var mi?
-
Özür dileyerek soruyorum.
Whatsapp hesabı telefon numarasıyla açılmıyor mu? mail değişikliğinden etkilenmemesi lazım.
-
-
@serhat8102: Söyle ki, ben yeni bir hesap olusturup icloud'a giris yaptigimda whatsapp uygulamasini eski hesaptan indirdigim icin guncelleme istedigi zaman eski hesabin bilgilerini isteyecektir. Böyle olsun istemiyorum.
@hello_world Yedegini alip aktarabilirim ama whatsapp yedegi icloud hesabi üzerine yedekliyor bildigim kadariyla.
-
Abi hangi icloud hesabına yedeklediysen ondan geri dönebilirsin veya icloud yedeklemesini devre dışı bırakıp Whatsapp tarafında yedekleme yaptırıcan zannediyorum. Sonra mail ile işin kalmayacak.
-
Çok mümkün görünmüyor. Belki söyle birsey olabilir. WhatsApp arşivini dışarı alıyorsun. Sonra o arşivi bir android hesaba aktarıyorsun. Yeni iCloud hesabı ile iphonuna giriş yaptıktan sonra sohbetleri androidden aktar diyorsun. Bir ihtimal olabilir sanki.
-
-
Yedekle dedigimde sadece icloud cikiyor.
Galiba en mantikli kayipsiz Emircan in dedigi sekilde önce baska bir telefona yedeklemeyi aktarip, sonra yeniden yeni hesap ile olusturulan icloud hesabinda ki whatsapp a aktarmak