Iphone İçin Gizli Mesajlaşma Uygulaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selamlar,

Hani hesap makinesi görünümünde dosyaları saklayabildiğiniz tarzda bir internet tabanlı mesajlaşma uygulaması var mı bildiğiniz? baktım da bir şey bulamadım.. bi özelliği olmasına gerek yok.. sadece kamufule olmuş bir şey gerekiyor..

ücretli de olabilir, bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

kullanan kimse yok mu böyle bi şey?

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

bi mesajlaşma uygulaması indirip bu http://shiftdelete.net/ios-uygulamalarini-gizleyin-51317.html linktekileri yapıyosun. gizleniyor. bunun android için olanını kullanıyorum xxxleri gizlemek lazım :D

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo
    TheKorsans bunu yazdı

bi mesajlaşma uygulaması indirip bu http://shiftdelete.net/ios-uygulamalarini-gizleyin-51317.html linktekileri yapıyosun. gizleniyor. bunun android için olanını kullanıyorum xxxleri gizlemek lazım :D

o zaman android i koy bizde faydalanalım :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    ari41 bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

o zaman android i koy bizde faydalanalım :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkyeah.apphider&hl=tr 

root istiyor sadece :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Android için sadece launcher programıyla halledebilirsiniz.İkonu hesap makinesi yaparsanız dosya isminide değiştirirsiniz tamamdır.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

istediğim olay farklı benim.. uygulama ilk açıldığında farklı bir görünümü olacak, atıyorum şifre girildiğinde ya da özel bi yere bsıldığında uygulamanın şekli şemali değişecek.. zamanım olsa oturup kendime bir uygulama yapacağım böyle bir şey ama uzun iş uğraşmak.. fotoğrafları falan gizlemek için hesap makinesi görünümlü uygulama var ama mesajlaşma için yok..

shiftdelete deki videoya baktım, gizleme falan iyi ama iki de bir onla uğraşılmaz ki.. daha pratik bir şey gerekiyor.. ve sanırım tekrar geri getirmek için teli kapatıp açmak lazım. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Android için audio manager yani hide it programı mevcut

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

arkadaşlar kaç kere geçmiş android lafı.. ben sadece iphone için bakıyorum. şuan için en mantıklı yol, yüklemek ve silmek olacak

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

telefonu jb yapıp sbsetting ile gizleyebilirsin uygulamayı.

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
Toplam Hit: 1555 Toplam Mesaj: 10