İphone İle Bağlı Oldugum Ağın Şifresini Öğrenmek ?
-
Müridler başlık açık konu wifi şifresini Bi yere not etmemiş olmam ve Bi önceki konudan anlicaginiz üzere notebook un bozulması bişeyler çıkmazsa formatlicam ama sonrasında wifi şifresini bilmiyorum nasıl bilmiyon vs vs Bi yere not etmedim şifreyi filan zaten ben koymamıştim bla bla iphonedan bağliyim suan aga baktım ama bulamadım bilen var mı
-
Jailbreaklimi ?
-
evet jb 4.1 var bilgisayari hallettim gerci ama yinede ogreneyim varsa ne olur ne olmaz konu bosuna acilmis olmasin :))
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------
Jailbreaklimi ?
-----------------------------Kırdırabiliyormuyuz? Brute falan yapıyor mu*
-
Hocam iPhone>Safari>192.168.1.1(ya da modem IP'n neyse)>Kullanıcı Adı + Şifre>Kablosuz Ağ Güvenliği(Modeme göre değişir)>Şifren karşında
Ben hatırlayamadığım ağların şifrelerini bu şekilde kontrol ediyorum.
-
yanliz oyle olmuyor iste ben iskocyadayim burdaki sistemler farkli gordugum kadari ile daha bi bakma firsatim olmadi nasil calisiyor
virginmedia diye bisey almis bizim kuzen 30mb internet (harbi cok iyi oluyor download :) ) ayni zamanda tv yi izliyoz biri gittimi
digeride gidiyo gerci turkiyede boyle biseyler gormustum galiba nese iste bilmiyom yani sistemi daha gormedim
yada vardir benim cahilligimdir uzak kalmisimdir
-
cydia'dan wifipassw isini gorecektir.
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------
cydia'dan wifipassw isini gorecektir.
-----------------------------Ne yapar?
-
Hocam, Pessimistic kolay yolunu söylemiş.
Ben her ihtimale karşı ekleyeyim, Amsterdam'dayken, varsayılan modem şifresi KPN modemlerin altında yazardı. Modem ayarlarını resetleme noktasına gelirsen, orayı da bir kontrol edebilirsin.
Ayrıca hazır notebook'un düzelmişken, ordan da şifreyi kontrol etme şansın var;
Ağ ve Paylaşım Merkezi>Kablosuz Ağ Bağlantısı>Kablosuz Özellikleri>Güvenlik>Karakterleri Göster