İphone Jailbreak + Unlock

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    arkadaşlar cihazımda çok eski bir versiyon,3.1.3 yüklü.şimdi ben bu işi bana teker teker yaptıracak bir mürit arıyorum,sırasıyla neler yapacağım,nasıl olacak anlatabilecek,yada özet geçebilecek. araştırma yaptım fakat o sitelere üyeliğim olmadığı için en sağlam sonucu buradan alabileceğimi düşündüm,yazdım buraya. yardımcı olabilecek arkadaşlara özel mesajdan msn adresimi veririm ordan anlatırlar aşama aşama. cihaz hollanda'dan gelme,yani sanırım sim kilitli,burda pasaporta işlendi ama bilmiyorum işte ne deniyorsa.

Koca hestiy aya bedenem ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Çok yoğunum yardım edemem fakat www.appleturk.net sitesinde cevabını bulacağıma kalbımı basabilirim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Safari'nin gecmisini, cerezlerini, onbellegini sil. Sonra yine Safari ile jailbreakme.com'a gir, adimlari takip et, bu kadar basit. Telefon kapanip acildiktan sonra Cydia'yi guncellersin. Daha sonra ultrasn0w ile unlock edebilirsin. Nasil kullanacagin internette mevcut.

Edit: Bir de wifi ile baglan nete, 3G ile yaparken sorun cikabiliyormus.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    http://www.ucandairem.com/iphone/iphone-4-jailbreak-ve-unlock-yayinlandi-cok-basit-anlatim-iphone-4-3gs-ve-3g-ipad-tum-surumler-icin/
Toplam Hit: 921 Toplam Mesaj: 4