Iphone Kilitli Sim Açma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar,bir yakınımın iphone 4s'i var.Bu telefona iphonemi bul uygulaması kurduk,şifresini belirledik ancak daha sonra bu sistemden vazgeçmek istemiş.ve Sağ al taraftaki iphonemı sil seçeneğine basarak işlemi gerçekleştirmiş.

Şimdi telefonu açtığımızda herhangi bir sim kart taktığımız zaman kilitli sim diyor ve aşağıdaki hali alıyor.

http://hizliresim.com/DEOE2o 

http://i.hizliresim.com/8k6kZn.jpg 

İtunesa a da bağlayınca.Sim kilitli diyor herhangi bir işlem yapamıyor.

Telefonu nasıl eski haline getirebilirizi.

(pini sorma ekranını göremiyoruz yani simi açmak için ekran gelmiyor hiç.)

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

sim kartı başka telefona takın sim pin kodunu kaldırın sonra tekrar etkinleştirmeyi deneyin .aldığınız hata sunucu ile arasında bağlantı kurulamadığından dolayı bi sıkıntı yok görünürde

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ben fotolarda sıkıntı göremedim ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

ben fotolarda sıkıntı göremedim ?

2.fotodaki halde bekliyoru ancak 10 dakika beklesek de 1.fotodaki hali alıyor.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 783 Toplam Mesaj: 4