folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İphone Klavye Sorunum

İphone Klavye Sorunum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar Microsoft Swiftkey klavye kullanıyorum. androiden kalma alışkanlık. 

Sorun şu ki ben bu klavyeyi kullanırken birden orjinal klavyeye geçiyor . Bazende chatgpt de filan birşeyler yazıyorum yazdığımı göndermek için klavyeyi aşağıya indirmem gerekiyor inmiyor filan. uygulamayı arka plana atıp tekrar açınca düzeliyor. 

Bu vesile ile bu sorunu yaşayan var mı? belki bilmediğim bir ayar filan vardır sormak istedim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Orjinal kendi klavyesine geçme sebebi gizlilik. Şifre falan girerken kendi klavyesine geçer. Klavyeyi aşağı indirmek için ekranın boş bir noktasına dokunman yeterli. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReMiX
    ReMiX's avatar
    Erkek

Klavye bölümünden apple klavyeyi kaldır öyle bi dene,

swiftkeyi tek klavye olarak bırak .  

Profil Görüntülenme : 59
Toplam Hit: 216 Toplam Mesaj: 3
klavye