İphone Kullanan Arkadaslar Yardım
-
Arkadaşlar bu icloud nasıl kullanılır ...
Ben telefona jaılbreak yapmıstım ama bıraz sapıttı gıbı o yuzden yenıden kurmak rsetlemek istiyorum da ,
Telefonun hafızası ve hafıza kartındakı artık her neyse kullandıgım Rehber hafızasını icloud da yedekleyebılırmyıım?
Hadı yedeklıyormusum gıbı gordum ama yedekledıklerımı gerı nasıl yukluyorum onu bulamadım vs ...!!!
Birilerı bu konuda aydınlatırsa sevınırım ...
En onemlısı Rehberı yedeklemek ama dıger program , oyun , vs yedekleme ımkanı da olabılırmı??? -
icloud'un nasıl çalıştığını bilmiyorum ama telefonu itunese bağlayıp back-up alınca rehber, mesajlar programlar fln da yedekleniyor. Res attıktan sonra tekrar jb yapmak istiyorsa shsh kaydını al. Ayrıntılı bilgi istersen aksama tekrar online olacagım.
-
alli bunu yazdı:
-----------------------------
icloud'un nasıl çalıştığını bilmiyorum ama telefonu itunese bağlayıp back-up alınca rehber, mesajlar programlar fln da yedekleniyor. Res attıktan sonra tekrar jb yapmak istiyorsa shsh kaydını al. Ayrıntılı bilgi istersen aksama tekrar online olacagım.
-----------------------------Evet hocam ıstıyorum :) Res attıktan sonra tekrar jb yapmak istiyorsa shsh kaydını al. demıssın de bılmıyorum kı almayı sen aksama bana bı baglan sana zahmet :D
-
appstore a gir. MCBACKUP ya da MC BACKUP arattır my contact backup programını kur. aç programı. rehberini hotmailine at.
ardından restore işlemi için itunes u aç. şayet temiz bir cihaz istiyorum diyorsan eğer.
itools ile gerekliyse sms yedeklerini al.
bunun için filesystem > Filesystem(jailbreaked) ( yan menude ikinci ) > Private > Var > Mobile > Library > SMS
bu klasoru kopyalarsan sms yedeklerini alırsın.
Rehberi de bu şekilde alırsın.
foto galerini yine itools ile export seçeneği ile alırsın.
bu işlemlerden sonra her ihtimale karşı iTunes i açıp cihaz ismine sağ tıklayıp yedekle ( Backup ) seçeneği ile cihazını yedeğini alabilirsin.
sonra shift tuşuna basıp 5.1.1 dosyasını tanıtıp restoreye başlayabilirsin. restore işlemi bittikten sonra new iphone sekmesi ile sıfır bir cihaz oluşturup jailbreak ( absinthe ile yapmanı öneririm ) işleminden sonra sms yedeklerini sonrasında mailinden de rehberini alabilirsin. yok eski dosyalar illa diyorsan restoreden new iphone dedikten sonra cihazını aç. cihaz ismine sağ tıkla geri yükle ( restore from backup ) herşey eski haline gelir. ( jailbreak haric.)
-
Selam kardeşim kendi sitemde ayrıntılı bir şekli var istersen benim kalemimden geçen ayki macline dergisinde de benzer bir yazım var.
http://uygulamaveoyun.com/wp/?page_id=20
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------appstore a gir. MCBACKUP ya da MC BACKUP arattır my contact backup programını kur. aç programı. rehberini hotmailine at.
ardından restore işlemi için itunes u aç. şayet temiz bir cihaz istiyorum diyorsan eğer.
itools ile gerekliyse sms yedeklerini al.
bunun için filesystem > Filesystem(jailbreaked) ( yan menude ikinci ) > Private > Var > Mobile > Library > SMS
bu klasoru kopyalarsan sms yedeklerini alırsın.
Rehberi de bu şekilde alırsın.
foto galerini yine itools ile export seçeneği ile alırsın.
bu işlemlerden sonra her ihtimale karşı iTunes i açıp cihaz ismine sağ tıklayıp yedekle ( Backup ) seçeneği ile cihazını yedeğini alabilirsin.
sonra shift tuşuna basıp 5.1.1 dosyasını tanıtıp restoreye başlayabilirsin. restore işlemi bittikten sonra new iphone sekmesi ile sıfır bir cihaz oluşturup jailbreak ( absinthe ile yapmanı öneririm ) işleminden sonra sms yedeklerini sonrasında mailinden de rehberini alabilirsin. yok eski dosyalar illa diyorsan restoreden new iphone dedikten sonra cihazını aç. cihaz ismine sağ tıkla geri yükle ( restore from backup ) herşey eski haline gelir. ( jailbreak haric.)
-----------------------------Hocam elıne saglık da cok karısık bu ya :( Bı anlamadım :(
-
gvn666 bunu yazdı:
-----------------------------Selam kardeşim kendi sitemde ayrıntılı bir şekli var istersen benim kalemimden geçen ayki macline dergisinde de benzer bir yazım var.
-----------------------------Elıne saglık guzel anlatmıssın hocam bır de sneınkını ıncelıım :D
-
gvn666 bunu yazdı:
-----------------------------Selam kardeşim kendi sitemde ayrıntılı bir şekli var istersen benim kalemimden geçen ayki macline dergisinde de benzer bir yazım var.
-----------------------------Masaustu wındıws ıcın ıcloud lınkı kırık kardes ...