İphone Lira Azalması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    merhaba arkadaşlar. iphone 3gs sahibiyim.geçenlerde kontör yüklemiştim 13 lira bakiyem vardı.1 haftada 6 lira ben harcadım kalanı kendiliğinden gitti. telefonda durduk yere uyarı mesajı çıkıyor 0.2 kuruş düşüyor hattımdan düzenli olarak. internet ayarlarını yapmadım bilerek apn yerine internet yazmadım hiç.yani aktif olarak bağlantısı yok telefonun.fakat durduk yere 20 kuruş düşüyor telefondan sürekli.üstelik -'lere düşünce mesaj da gönderemiyorum bu yüzden.ne yapabilirim ?

Koca hestiy aya bedenem ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek

push servisi varsa menülerden kapamayı dene

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    hocam telefonda mevcut internete bağlanabilecek tüm şeyleri kapattım,push ayarları yada ne bileyim location services falan kapalı hep,hatta wireless'i bile kapalı tutuyorum.hiç bir internet ayarı olmadığı halde -'lere iniyorum durduk yere.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

bende de öyle olmuştu

durduk yere 40 ar kuruş gidiyordu.

telefon 6300 kullanıyordum. müşteri hizmetlerini aradım kontor extreme baktı  özür dileriz efendim 4 Tl lik bakiyeniz hattınıza tekrardan tanımlanmıştır dedi.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Demekki İphone Sahibiysen hattın faturalı olucak aga :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    hocam adamları arayıp durduk yere kontör gidiyor mu diyeceğim :) tam olarak söylersen sevinirim. ama tahminim iphone ile alakalı birşey olması çünkü araştırdım çoğu kişide de var ve çözüm edge'yi kapatmak.ama benim işime yarıyor bazen.mesela gece gelen uyarı mesajında sanırım kullanım miktarı-byte cinsinden yazıyordu.40 kuruş 40 kuruş düşüyor.ekstreme baksa da internet kullanımı görecektir büyük ihtimalle.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

sen ara söyle onlar zaten şurdan kontür harcıosunuz der o özelliği kapatın der iphone kullnıorum dersin tarif ederler yada direk iptal ederler ordan

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

Demekki İphone Sahibiysen hattın faturalı olucak aga :)

-----------------------------

dimi girerse büyük  girsin

Toplam Hit: 1380 Toplam Mesaj: 8