İphone Lira Azalması
-
merhaba arkadaşlar. iphone 3gs sahibiyim.geçenlerde kontör yüklemiştim 13 lira bakiyem vardı.1 haftada 6 lira ben harcadım kalanı kendiliğinden gitti. telefonda durduk yere uyarı mesajı çıkıyor 0.2 kuruş düşüyor hattımdan düzenli olarak. internet ayarlarını yapmadım bilerek apn yerine internet yazmadım hiç.yani aktif olarak bağlantısı yok telefonun.fakat durduk yere 20 kuruş düşüyor telefondan sürekli.üstelik -'lere düşünce mesaj da gönderemiyorum bu yüzden.ne yapabilirim ?
-
push servisi varsa menülerden kapamayı dene
-
hocam telefonda mevcut internete bağlanabilecek tüm şeyleri kapattım,push ayarları yada ne bileyim location services falan kapalı hep,hatta wireless'i bile kapalı tutuyorum.hiç bir internet ayarı olmadığı halde -'lere iniyorum durduk yere.
-
bende de öyle olmuştu
durduk yere 40 ar kuruş gidiyordu.
telefon 6300 kullanıyordum. müşteri hizmetlerini aradım kontor extreme baktı özür dileriz efendim 4 Tl lik bakiyeniz hattınıza tekrardan tanımlanmıştır dedi.
-
Demekki İphone Sahibiysen hattın faturalı olucak aga :)
-
hocam adamları arayıp durduk yere kontör gidiyor mu diyeceğim :) tam olarak söylersen sevinirim. ama tahminim iphone ile alakalı birşey olması çünkü araştırdım çoğu kişide de var ve çözüm edge'yi kapatmak.ama benim işime yarıyor bazen.mesela gece gelen uyarı mesajında sanırım kullanım miktarı-byte cinsinden yazıyordu.40 kuruş 40 kuruş düşüyor.ekstreme baksa da internet kullanımı görecektir büyük ihtimalle.
-
sen ara söyle onlar zaten şurdan kontür harcıosunuz der o özelliği kapatın der iphone kullnıorum dersin tarif ederler yada direk iptal ederler ordan
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Demekki İphone Sahibiysen hattın faturalı olucak aga :)
-----------------------------dimi girerse büyük girsin
Toplam Hit: 1380 Toplam Mesaj: 8