İphone Pasaport Kaydı Yardım
-
hocalar elime yarın bi iphone 3s geçecek hediye, pasaport kaydı yapılmamış..
en ucuza nerden halledebiliriz? yardımcı olacak mürit varmı?
birde şöyle bi durumda var. ben 1 ay içinde muhtemelen yurt dışına gidecem bi yıllıgına..orda yine mi kaydedecem? acaba beklesem mi? kesin degil tarih..
başkasının üstüne kayıt yapsam, diger ülkede sorun çıkar mı ben gidince? -
sadece turkiyede var imei kayit diger ulkeler uygulamiyor zaten sacma bir uygulama bana gore ama oyle malesef bu isi yapan adalar var 100 tl civari piyasasi kolay gele
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------sadece turkiyede var imei kayit diger ulkeler uygulamiyor zaten sacma bir uygulama bana gore ama oyle malesef bu isi yapan adalar var 100 tl civari piyasasi kolay gele
-----------------------------eywallah bunu bildigim iyi oldu hocam saolasın..
birde ben doğudayım, bu pasaport kaydı için gitmeye gerek yok degil imei ile hallederiz lakin güvenilir birini bulmak gerek, tek sorun o sanırım? -
Yok herhangi bir tcell,avea,vodafone bayisinden yaptırabilirsin
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------sadece turkiyede var imei kayit diger ulkeler uygulamiyor zaten sacma bir uygulama bana gore ama oyle malesef bu isi yapan adalar var 100 tl civari piyasasi kolay gele
-----------------------------sonra ayfon 4katı fiyatla satılır burada... hep şu operatörler tekel olsun diye amk..
-
eskiden yilda bir telefon kayit ettirebiliyordun pasaportuna..sonra sureyi 2 yilligina cikardilar..simdide 2 yilda bir ve arti pasaport en fazla 2 haftalik herhangi bir ulkeye giris cikisi olmali..eskiden havalimaninda olmazsa bile herhangi bir GSM merkezinde 10TL karsiliginda kayit ettiriyordum..simdi orasida degisti kayit ettiriyorsun kayit yaptirirkende kart alma zorunlulugun var toplam 36 tl aliyorlar birde pasaport kimin adinaysa o adam yurt disina cikarda o kart iptal olursa telefon kapaniyor bu sefer iki telefon getirmistim yanimda kayit ettirdim yegenin telefonu bi tanidik getirmis sonra yurt disina cikmis kart iptal olmus telefon baska karta calismiyor..yeniden bi pasaport bulucanda kart alicanda calistirican yada ilk kayit ettiren gelecek iptal edecek hatti o zaman calisabilirmis...
anliyacagin yavsaklarin cikarttigi zikindirik bir sistem
-
COURAGE_x bunu yazdı:
-----------------------------eskiden yilda bir telefon kayit ettirebiliyordun pasaportuna..sonra sureyi 2 yilligina cikardilar..simdide 2 yilda bir ve arti pasaport en fazla 2 haftalik herhangi bir ulkeye giris cikisi olmali..eskiden havalimaninda olmazsa bile herhangi bir GSM merkezinde 10TL karsiliginda kayit ettiriyordum..simdi orasida degisti kayit ettiriyorsun kayit yaptirirkende kart alma zorunlulugun var toplam 36 tl aliyorlar birde pasaport kimin adinaysa o adam yurt disina cikarda o kart iptal olursa telefon kapaniyor bu sefer iki telefon getirmistim yanimda kayit ettirdim yegenin telefonu bi tanidik getirmis sonra yurt disina cikmis kart iptal olmus telefon baska karta calismiyor..yeniden bi pasaport bulucanda kart alicanda calistirican yada ilk kayit ettiren gelecek iptal edecek hatti o zaman calisabilirmis...
-----------------------------kaçakçılar yüzünden çıktı onlar sağolsun :/
-
bence bu isin ne kacakciliga karsi nede garanti altina almak gibi bir kanun deil bu..simdi soyle dusunelim hangi ulkeden cikarken pul parasi var ulkeden cikarken bile nereye gittigi belli olmayan 15TL pul oduyorsun pasaport kontrolden gecerkende o pulu cope atiyorsun..
yarin buraya birkac sistem yazicam fiyatlari ile birlikte toptan fiyatini tr getirmek istiyorum bakalim ne fark cikacak...7 tane telefon aradaki fark en dusuk 90$ bunun neresi kacakciliga karsi tamamen kazik
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------COURAGE_x bunu yazdı:
-----------------------------eskiden yilda bir telefon kayit ettirebiliyordun pasaportuna..sonra sureyi 2 yilligina cikardilar..simdide 2 yilda bir ve arti pasaport en fazla 2 haftalik herhangi bir ulkeye giris cikisi olmali..eskiden havalimaninda olmazsa bile herhangi bir GSM merkezinde 10TL karsiliginda kayit ettiriyordum..simdi orasida degisti kayit ettiriyorsun kayit yaptirirkende kart alma zorunlulugun var toplam 36 tl aliyorlar birde pasaport kimin adinaysa o adam yurt disina cikarda o kart iptal olursa telefon kapaniyor bu sefer iki telefon getirmistim yanimda kayit ettirdim yegenin telefonu bi tanidik getirmis sonra yurt disina cikmis kart iptal olmus telefon baska karta calismiyor..yeniden bi pasaport bulucanda kart alicanda calistirican yada ilk kayit ettiren gelecek iptal edecek hatti o zaman calisabilirmis...
-----------------------------kaçakçılar yüzünden çıktı onlar sağolsun :/
-----------------------------kaçakçılık değil hacı bazı tuzukurular kanun çıkarttırdı işte şimdi vodafone turkcell avea falan fahiş fiyatlara kazıklıyorlar, basit örnek iphone 4s 64gb amerikada 749 mu 849 dolar mı ne, hepsiburada kampanyasız 16gb 4s fiyatı 3200 tl amk.....
-
S-E-R-H-A-T bunu yazdı:
-----------------------------hocalar elime yarın bi iphone 3s geçecek hediye, pasaport kaydı yapılmamış..
en ucuza nerden halledebiliriz? yardımcı olacak mürit varmı?
birde şöyle bi durumda var. ben 1 ay içinde muhtemelen yurt dışına gidecem bi yıllıgına..orda yine mi kaydedecem? acaba beklesem mi? kesin degil tarih..
başkasının üstüne kayıt yapsam, diger ülkede sorun çıkar mı ben gidince?
-----------------------------yurt dısına gıtme ısı kesın se bosuna kastırma
cunku gelecek olan ıphone pasaport kaydı harıc bıde unlock ıcın ugrasıcan
+para ve ugras gereksız
cık dısarı kullan