İphone PC Ye Fotoğraf Atma Sorunu
-
İPhone 14 Pro telefondan PC ye içindeki resimleri atmaya çalışıyoruz 5 bin tane resim var İtunes yüklü PC de sorun yok Sycnios-3uTools gibi programlarla denedik ayrıca Windows Fotoğraf uygulamasından içe aktar yaptık ne denediysek olmadı 700-800 tane atıp hata veriyor sürekli yarıda kesiliyor Kabloda sorun vardır diye Orijinal olsun Baseus gibi farklı marka kablolar da denedik hep aynı hatayı verdi.
Nasıl alcaz o resimleri sorun neyden kaynaklı olabilir tek seferde çekmemiz lazım
-
google drive-fotoğraflar gibi bişey kullanıyordum, ona yedekleyip çekebilirsiniz hocam
-
Çok fazla video fotoğraf var hocam boyut 150 GB yedekleme işi çok uğraştırır
-
Total commander Yükle Pc ye.
Iphone 1 tane FTP Programı kur.
Kurdugun ip adresi ile Total commander FTP veya Filezilla ile ıphone Ulas Ftpden çek al.
DracuLax tarafından 15/Oca/25 15:21 tarihinde düzenlenmiştir -
intelin unison diye bir uygulaması vardı windows storeda. o kadar yüklü şeyler denemedim ama ufak tefek şeyler attığım oldu
-
3u tools kur hocam sorunsuz atarsın
-
20mbps upload hızın varsa akşam koy sabaha buluta yükler. 100gb söyledim.
-
Hangi sürümde olduğunu bilmemekle beraber Ayarlar / Fotoğraflar kısmında Mac ve PC'ye aktar kısmında otomatik ve özgünleri tut diye seçenek vardı eski sürümlerde. Eğer otomatik seçili olursa genelde yarıda kesilirdi aktarım. Özgünleri tut seçilirse sorunsuz aktarırdı. O ayar senin sürümde varsa sorun %90 ondan kaynaklıdır.
-
herrero bunu yazdı
Hangi sürümde olduğunu bilmemekle beraber Ayarlar / Fotoğraflar kısmında Mac ve PC'ye aktar kısmında otomatik ve özgünleri tut diye seçenek vardı eski sürümlerde. Eğer otomatik seçili olursa genelde yarıda kesilirdi aktarım. Özgünleri tut seçilirse sorunsuz aktarırdı. O ayar senin sürümde varsa sorun %90 ondan kaynaklıdır.
Şunu bi deneyim --- Denedim Olmadı buda
Diğer programları denedim hep hata alıyorum
SHaDeWRoX tarafından 16/Oca/25 10:18 tarihinde düzenlenmiştir