İphone Silinen Verileri Kurtarma?
-
Merhabalar,
Elimde 4 yıldır kullanmakta olduğum iPhone8 64 gb var, artık değiştirmek istiyorum.
Fiyatlar malumunuz, mevcudu ikinci el olarak satmadan sıfır almak daha bir güçleşti, dolayısıyla telefonumu satmayı düşünüyorum.
Fabrika ayarlarına çevirip tamamen sıfırlayıp satacağım tabi ki ama merak ediyorum, birisi alsa eski verilerimi video/foto vs çıkarabilir mi?
-
hocam telefonu peşpeşe 2-3 kez sıfırla bildiğim kadarıyla mantık şu şekilde işliyor senin sildiğin veriler diğer verilerin üstüne yazılıyor peşpeşe silersen bi halt kalmayacak
-
haybeci bunu yazdı
Merhabalar,
Elimde 4 yıldır kullanmakta olduğum iPhone8 64 gb var, artık değiştirmek istiyorum.
Fiyatlar malumunuz, mevcudu ikinci el olarak satmadan sıfır almak daha bir güçleşti, dolayısıyla telefonumu satmayı düşünüyorum.
Fabrika ayarlarına çevirip tamamen sıfırlayıp satacağım tabi ki ama merak ediyorum, birisi alsa eski verilerimi video/foto vs çıkarabilir mi?
3utools da yazılım atarken böyle bır secenek var
anti recovery flash mode
-
hocam çok ünlü, zengin vs değilsen kimse senin bilgilerini geri getirmekle uğraşmaz, takılma böyle şeylere (:
-
dfu moduna alıp itunes ile yeni yazılımı basarsan kurtarılma ihtimali çok zor olur.
ama muridin dediği gibi amerikan başkanı yada vali filan değilsen kimse kurtarmakla uğraşmaz.
ayrıca telefona kaç istiyorsun ?
pil sağlığı orjinallği kutu fatura durumu nedir
-
telefonu sil, üstüne veri yaz. üzerine yazılan yerlerden veri kurtaramaz kimse. sildikten sonra hafıza dolana kadar film atarsan sorunun çözülür.
usb 2.0 ile ne kadar sürer bilemiyorum tabi :P
-
haybeci bunu yazdı
Merhabalar,
Konunu yeni gördüm biladerim.
en iyi yöntem itunes üzerinden yazılım at sonrasında bide fabrika ayarları çek tamamdır.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocam çok ünlü, zengin vs değilsen kimse senin bilgilerini geri getirmekle uğraşmaz, takılma böyle şeylere (:
Necatibeydeyken birinden tlf alınca tlfcular koşa koşa şunun içinde veri varmı baksana diye bana getiriyordu cihazları.
Çoğuna yok olmuyor diyip gönderiyordum.
-
falcon bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Necatibeydeyken birinden tlf alınca tlfcular koşa koşa şunun içinde veri varmı baksana diye bana getiriyordu cihazları.
Çoğuna yok olmuyor diyip gönderiyordum.
:D
Adam belki yanlislikla sifirladigi icin getiriyordur. Telefoncularin yanlislikla telefon sifirladigi coktur.