İphone Silinen Verileri Kurtarma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Elimde 4 yıldır kullanmakta olduğum iPhone8 64 gb var, artık değiştirmek istiyorum.

Fiyatlar malumunuz, mevcudu ikinci el olarak satmadan sıfır almak daha bir güçleşti, dolayısıyla telefonumu satmayı düşünüyorum.

Fabrika ayarlarına çevirip tamamen sıfırlayıp satacağım tabi ki ama merak ediyorum, birisi alsa eski verilerimi video/foto vs çıkarabilir mi? 

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

hocam telefonu peşpeşe 2-3 kez sıfırla bildiğim kadarıyla mantık şu şekilde işliyor senin sildiğin veriler diğer verilerin üstüne yazılıyor peşpeşe silersen bi halt kalmayacak 

No way out
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    haybeci bunu yazdı

Merhabalar,

Elimde 4 yıldır kullanmakta olduğum iPhone8 64 gb var, artık değiştirmek istiyorum.

Fiyatlar malumunuz, mevcudu ikinci el olarak satmadan sıfır almak daha bir güçleşti, dolayısıyla telefonumu satmayı düşünüyorum.

Fabrika ayarlarına çevirip tamamen sıfırlayıp satacağım tabi ki ama merak ediyorum, birisi alsa eski verilerimi video/foto vs çıkarabilir mi? 

3utools  da yazılım atarken böyle bır secenek var

anti recovery  flash mode

kady tarafından 05/Tem/22 20:19 tarihinde düzenlenmiştir

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam çok ünlü, zengin vs değilsen kimse senin bilgilerini geri getirmekle uğraşmaz, takılma böyle şeylere (:

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

dfu moduna alıp itunes ile yeni yazılımı basarsan kurtarılma ihtimali çok zor olur.

ama muridin dediği gibi amerikan başkanı yada vali filan değilsen kimse kurtarmakla uğraşmaz.

ayrıca telefona kaç istiyorsun ?

pil sağlığı orjinallği kutu fatura durumu nedir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

telefonu sil, üstüne veri yaz. üzerine yazılan yerlerden veri kurtaramaz kimse. sildikten sonra hafıza dolana kadar film atarsan sorunun çözülür.

usb 2.0 ile ne kadar sürer bilemiyorum tabi :P 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek
    haybeci bunu yazdı

Merhabalar,

Konunu yeni gördüm biladerim.

en iyi yöntem itunes üzerinden yazılım at sonrasında bide fabrika ayarları çek tamamdır.

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam çok ünlü, zengin vs değilsen kimse senin bilgilerini geri getirmekle uğraşmaz, takılma böyle şeylere (:

Necatibeydeyken birinden tlf alınca tlfcular koşa koşa şunun içinde veri varmı baksana diye bana getiriyordu cihazları.

Çoğuna yok olmuyor diyip gönderiyordum.

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    falcon bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Necatibeydeyken birinden tlf alınca tlfcular koşa koşa şunun içinde veri varmı baksana diye bana getiriyordu cihazları.

Çoğuna yok olmuyor diyip gönderiyordum.

:D

Adam belki yanlislikla sifirladigi icin getiriyordur. Telefoncularin yanlislikla telefon sifirladigi coktur.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 790 Toplam Mesaj: 9
iphone veri kurtarma