İphone Tamiri Yapan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocular merhaba

Elimde bir iphone 3gs var, bataryası ve arka kapağı sorunlu değişmesi lazım.Yapan yada yapıtırabileceğim bir yer bile varsa sevinirim.Konu açtım ki yapan varsa, tbt li muride yaptırıyım istedim.

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

biri beni mi çağırdı :)) 

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam pm kontrol et sana zahmet :)))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

benim yan komşum yapıyor istersen telefonunu verebilirim.

Ama tabiki öncelik haylazın :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

hocam haylaza pm attım da sanırım yeri izmirde bana ist içi yer lazım. komşunun yeri nerde ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    wr3kcer bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

hocam haylaza pm attım da sanırım yeri izmirde bana ist içi yer lazım. komşunun yeri nerde ?

Sisli perpada arkadasim.zaten telefon servisi bahsettigim komsum

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    swordfish bunu yazdı
    wr3kcer bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

Sisli perpada arkadasim.zaten telefon servisi bahsettigim komsum

tamam hocam sana zahmet tel veya adresini gönderebilirmisin ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

hmm olay basit kendin de yapabilirsın sadece biraz dikkatli olman yeterli 2 tane vidası var aşada onları açıp camının üstüne hane cama yapışan yapışkanlar varya hane dolmuşların camına yapıştırıyolar onu yapıştır bu arada yuvarlak tuşun biraz üstüne yane en aşadan yavaşca kendine çek zaten ekranı çıkacak gerisi kolay dikkatlice kabloları çıkartıp aklında tut ama hepsini veya bir kagit ustune yaz sonra tek tek ufak vidaları açıp istedigini yapabilirsın gerisi kolay ve basit :) aslında çok basit bir olay hane takılırsan detaylı anlatım da yapabilirim herşey pc gibi aslında ))

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    emuxa bunu yazdı

hmm olay basit kendin de yapabilirsın sadece biraz dikkatli olman yeterli 2 tane vidası var aşada onları açıp camının üstüne hane cama yapışan yapışkanlar varya hane dolmuşların camına yapıştırıyolar onu yapıştır bu arada yuvarlak tuşun biraz üstüne yane en aşadan yavaşca kendine çek zaten ekranı çıkacak gerisi kolay dikkatlice kabloları çıkartıp aklında tut ama hepsini veya bir kagit ustune yaz sonra tek tek ufak vidaları açıp istedigini yapabilirsın gerisi kolay ve basit :) aslında çok basit bir olay hane takılırsan detaylı anlatım da yapabilirim herşey pc gibi aslında ))

aslında donanım konusunda çokta kötü değilimdir eski kasamı laptoptaki sorunları felan ev çözümü birşeyler yapabiliyorum fakat konu tel olunca pek girişmedim heleki applenın malları gözümü korkutuyor. hadi açtım diyelim bu kapat ve bataryaları nerden temin edebilirim ucuza ?

hee bak hocam parçaları temin edersem, 1 kaç gün başına bela olurum :D en azından değişine kadar :D

Toplam Hit: 889 Toplam Mesaj: 9