İphone Tamiri Yapan ?
-
Hocular merhaba
Elimde bir iphone 3gs var, bataryası ve arka kapağı sorunlu değişmesi lazım.Yapan yada yapıtırabileceğim bir yer bile varsa sevinirim.Konu açtım ki yapan varsa, tbt li muride yaptırıyım istedim.
-
biri beni mi çağırdı :))
-
hocam pm kontrol et sana zahmet :)))
-
benim yan komşum yapıyor istersen telefonunu verebilirim.
Ama tabiki öncelik haylazın :D
-
swordfish bunu yazdı
hocam haylaza pm attım da sanırım yeri izmirde bana ist içi yer lazım. komşunun yeri nerde ?
-
wr3kcer bunu yazdıswordfish bunu yazdı
hocam haylaza pm attım da sanırım yeri izmirde bana ist içi yer lazım. komşunun yeri nerde ?
Sisli perpada arkadasim.zaten telefon servisi bahsettigim komsum
-
swordfish bunu yazdıwr3kcer bunu yazdıswordfish bunu yazdı
Sisli perpada arkadasim.zaten telefon servisi bahsettigim komsum
tamam hocam sana zahmet tel veya adresini gönderebilirmisin ?
-
hmm olay basit kendin de yapabilirsın sadece biraz dikkatli olman yeterli 2 tane vidası var aşada onları açıp camının üstüne hane cama yapışan yapışkanlar varya hane dolmuşların camına yapıştırıyolar onu yapıştır bu arada yuvarlak tuşun biraz üstüne yane en aşadan yavaşca kendine çek zaten ekranı çıkacak gerisi kolay dikkatlice kabloları çıkartıp aklında tut ama hepsini veya bir kagit ustune yaz sonra tek tek ufak vidaları açıp istedigini yapabilirsın gerisi kolay ve basit :) aslında çok basit bir olay hane takılırsan detaylı anlatım da yapabilirim herşey pc gibi aslında ))
-
emuxa bunu yazdı
hmm olay basit kendin de yapabilirsın sadece biraz dikkatli olman yeterli 2 tane vidası var aşada onları açıp camının üstüne hane cama yapışan yapışkanlar varya hane dolmuşların camına yapıştırıyolar onu yapıştır bu arada yuvarlak tuşun biraz üstüne yane en aşadan yavaşca kendine çek zaten ekranı çıkacak gerisi kolay dikkatlice kabloları çıkartıp aklında tut ama hepsini veya bir kagit ustune yaz sonra tek tek ufak vidaları açıp istedigini yapabilirsın gerisi kolay ve basit :) aslında çok basit bir olay hane takılırsan detaylı anlatım da yapabilirim herşey pc gibi aslında ))
aslında donanım konusunda çokta kötü değilimdir eski kasamı laptoptaki sorunları felan ev çözümü birşeyler yapabiliyorum fakat konu tel olunca pek girişmedim heleki applenın malları gözümü korkutuyor. hadi açtım diyelim bu kapat ve bataryaları nerden temin edebilirim ucuza ?
hee bak hocam parçaları temin edersem, 1 kaç gün başına bela olurum :D en azından değişine kadar :D