İphone Tr De Satılıyormu Satılmıyosa Ne Zaman Gelir Ne Zaman Ucuzlar Şimdi Kaç Ytl
-
arkadaşlar apple den başarılı bir adım daha atarak telefon işine girmişti awp yok satmış bende almayı planlıyordum ama biraz tuzlu geldi
iphone tr de satılıyormu satılmıyosa ne zaman gelir ne zaman ucuzlar şimdi kaç ytl kullanananız warmı yada tanıdıklarınız kullanıyormu tr dil desteği wamı artıları eksileri nelerdir bildiğiniz herbişeyi paylaşırsanız sewinirim
-
gittigidiyor da satıyorlardı sıfırını. 1 ytl den başlatmışlar 30 ytl vemiştim şimdi 600 küsürlerde :D
-
iPhone o kadar da ii deil
onun yaptigi her$eyi yapan daha ucuz nokialar var
amerikada ve ingilterede tek $ebekeye kitlenmi$ durumda. tr'de de ayni $ekilde cikabilir piyasaya
-
hoca gittigidiyorda iphoneyle ilgili herşey var şebeke kırıcısndan şarj aleti aletler pahalı gibi görünsede güzel şeylere benziyorlar alıp kullanmak lazım :) 499ytlye vardı bi tane 2.el de zamanı bitti gittigidiyorda :) bi bak derim oraya
-
abi gittigidiyorda şuan türkiyede kırılmış ,kullanılmamış, tum hatlara açık iphonelar yaklaşık olaraka 1 milyar civarında satılıyor,
alacaksan tavsiyem bi müddet daha bekle , cunku fiyatı cok hızlı bi şekilde azalıyo
1.5-2 ay önce 1.5 milyardan daha fazla bi fiyata gidiyodu şimdi ortalama 1milyar
2.tavsiyem bence iphone alma , araştırırsan nekadar siktiri boktan bi alet oldugunu anlarsın , o paraya kesinlikle değmez,
en kötü özellliğide çıkartılabilen pili olmaması, ortalama 1-2 yıl da pil ömrü tamamen bitiyor,
sonra kaldır at ayfonunu
-
bi boka yaramıyor o iphone,sadece cok iyi reklamı yapıldı.
nokialarda standart gelen cogu özellik iphone da yok
-
bu yazıyı oku,muhtemelen almaktan vazgeçersin http://www.macdunyasi.com/2007/06/27/iphone-incelemelerinden-yansiyanlar/
-
demekki iphone çikin bi kadının süslü halinden pek farksız gibi görünüyor D: vaz geçtim :D
-
iPhone almak pek akıl işi değil, nedenini aşağıdaki linkten okuyabilirsin:
http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=800
iPhone almak yerine Meizu M8 almanı öneririm.
-
bu Meizu M8 iphoneden katbin kat iimiş yaw abooo onda olmayan herbişe Meizu M8 de wa