folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İphone Ve Blackberry İşletim Sistemleri Arasındaki Farklar Neler

İphone Ve Blackberry İşletim Sistemleri Arasındaki Farklar Neler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar bn blackberry kullanmadım iphone kullandım aralarında işletim sistemleri farkı nedir. blackberry hangi işletim sistemi ile çalışır avntajı nedir ios ile arasındaki farklar neler?

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

ios unix bazlı bir işletim sistemidir,kaynak kullanımı olarak iyi gözüksede apple'ın kendi modifiyelerinden kaynaklı bazı sorunları var her application'ı root kullanıcısı olarak çalıştırıyor yazılan programlar için apple'ın kendi destekledigi dil olan object-c gereklidir.Blackberry OS ise BB için geliştirilmiş bir işletim sistemi ve applicationlarını genelde Java ile yazıyorlar.Bilgim bu kadar

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

teknik detaya falan gerek yok, ios her türlü bb'nin eline verir uygulama olarak. android dahil en stabil ve sistemi en verimli kullanan os'dir ios.

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

teknik detaya falan gerek yok, ios her türlü bb'nin eline verir uygulama olarak. android dahil en stabil ve sistemi en verimli kullanan os'dir ios.

-----------------------------

ya orası bellide görüşmem var o yüzden sordum farklarını 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 1639 Toplam Mesaj: 4