Iphone Ve Ipad İçin Uygulama & Oyun Blogu Yapıyorum Yardım
-
Arkadaşlar selam;
Iphone ve Ipad'ler için uygulama tanıtımları yapmak, ücretsiz uygulama ve oyunlarla ilgili bilgilendirmeler yapmak için bir blog kurmak istiyorum.
Bu blogta aynı zamanda kullanıcı sorunlarına çözümler arayacağız.
Şuanda Twitter üzerinden 5.000 takipçisi olan 3 ayrı hesabım var yine aynı konuyla ilgili paylaşımlar yaptığım hesaplar bunlar.
Site için tavsiyelerinizi almak istedim. Renk, tasarım, içerik aklınıza gelecek her öneriyi sunabilirsiniz.
Not: Ios ve Mac için hem donanım hemde software olarak uzmanlığım var. Hem Jailbreak hemde regular sürümler için paylaşımlar yapacağım.
-
ben gelirimm al bak bi üye çıktı direk D:
-
Eyw kardeşim saol :) mesela bi kullanıcı olarak googleda en cok aradıgın seyler neler ne olsun istersin elinin altında her daim ?
-
düşünelim..
bnm olayım daha çok xcode aslında o yüzden macosx kurdum ama o da senin sitenin içeriğinde değil :D
iphone kullanıcısı olarakta, jailbreak kullanmadığım için zaten apple store yetiyo bana, ama insanımızı düşünürsek jb olsun güncel oyun ve programlar olsun bunlar dikkat ve insan çeker ama bunlarıda zaten sende düşünmüşsündür.
madem apple ürülerine dair blog açıyosun tasarımın kesinlikle sıradan ya da normal bloglar gibi olmasın. apple kullanıcıları genelde "apple ailesi" gibi bi düşüncede olduğundan apple ın sadeeliğinde apple ürünlerini andıran bi tasarımın olursa güzel olur diye düşünüyorum.. apple ın o standart gri arka fonu bloğuun bi yerlerinde olsun mesela kesin :Dedit : şimdiden hayırlı olsun hocam
-
Teşekkür ederim tavsiyeler için :)
Aslında domain iphone.xxx.com, ipad.xxx.com, macos.xxx.com şeklinde subdomainlere uygun bir domain olacak bu yüzden xcode kısmını macos tarafında ayrıca ele alacağım mütercim tercümanlık mezunu olduğum içinde kendime ait çevirilere yer vereceğim.
Sadece Appstore kullanıyorum demişsin kısa süre önce twitter üzerinde çok ilgi gören birkaç şeye yer vermiştim senin gibi regular version kullanan arkadaşlarada fazlasıyla hitap edecek birşey bu şöyleki;
Appstore'da uygulama ve oyunlarını yayınlayanlar kısa süreli kampanyalar için fiyat düşüşü ve günlük ücretsiz yayınlara yer veriyorlar bende anlık twitter üzerinden bunlara yer vererek takipçilere indirmelerini öneriyordum. İşler dolayısıyla baya ara girdi ama site açılınca ekip 4-5 kişi olacak sıkıntı olmayacak.
Ayrıca kısa süre sonra birde uygulamasını yazacağım.
-
up
-
daha 2-3 saat önce apple store dan indirip indirip denerken aklıma gelmişti valla hocam ücretsiz oldukları anda haber veren bi sistem olabilir diye.. bu da gayet güzel bi uygulama olur bloğun için.
-
www.twitter.com/1uygulama1oyun takip et hocam yarin tekrar basliyorum aktif olarak paylasimlara.