folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder İphone Ve İpad'iniz Varsa İzleniyorsunuz Demektir!

İphone Ve İpad'iniz Varsa İzleniyorsunuz Demektir!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

Güvenlik uzmanları Pete Warden ve Alasdair Allen’in yaptığı araştırmaya göre Apple iPhone ve iPad cihazları kullanıcıların kullanıcının fiziksel lokasyonunu takip ediyor ve cihaza herkes tarafından okunabilecek şekilde kriptolanmamış dosyalarda depoluyor.

Warden ve Allen’e göre bu durum kullanıcıların gittikleri yerleri, bağlandıkları Network’leri saniye saniye kaydediyor ve kullanıcıların gizliliğini tehlikeye sokuyor. Apple’dan ise henüz bir doğrulama yada konuya açıklama gelmedi. Durumu şöyle bir düşündüm de hackerler’ın elinde iOS’a yerleştirecekleri bir yazılım varsa (ki vardır) kimin nereye gittiğini bilmek zor olmasa gerek.

Zaten hiç oralı olmadığım Apple cihazlarına olan antipatim bir kere daha kamçılandı. Ne varsa Android’te var.

Ref: www.onuroktay.com

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Çüş mk . her gün yeni bir komplo teorisi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

gunaydin.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hangi telefonu hangi interneti takip edemeyecekler ki. Sonuçta sen bir yerden bağlanıyorsun internete, telefon operatorüne vs illaki senin nerede oldugunu bilmesi gerekiyor. Geriye kalan sadece verileri kaydetmek.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

aq beni izleseler nolacakki.ergenekoncu değilim hırsız kaçakçı gizli işler çeviren biri değilim.bilgisayarın basından kalkıp gittigim tek yer tuvalet.

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
Toplam Hit: 13428 Toplam Mesaj: 5