İphone Vs Samsung Öneri
-
merhaba arkadaşlar uzun yazamicam kısaca açıklayayım durumu. Şimdi ben iphone 4 alayım diyordum ama hiç bi yerde yoktur geçen teknosada dolanırken telefonlara bakayım dedim adam bana SAMSUNG S8530 önerdi baktım hoşuma gitti gerçekten gps i felan çok hoştu. şimdi bana ne önerirsiniz özellikle uygulama yükleme açısından ne bileyim mesela bi team yüklesem telefona iş yerindeyken girip bilgisayarıma işimi halledebilsem çok iyi olurdu uygulama sıkıntısı yaşatmamasını istiyorum açıkçası. önerilerinizi bekliyorum bütçeyi kasmak istemiyorum fiyatlar çok uçuk olmassa sevinirim şimdiden teşekkürler.
-
İphone ile samsung 8530 karşılaştırması yapmak doğru olmaz. biri uygulama denizi ios işletim sistemi yüklü diğeri bada yüklü. tavsiyem samsung galaxy s veya htc desire hd almandır. bu dediklerim android yüklü iyi iş çıkarırlar.
-
arkadasında dediği gibi iphone 4'ün rakibi samsung galaxy s olabilir.bi tanıdıgıma aldım turkcell'den.gayet hoş güzel bir cihaz.iphone u aratmıyor
-
HTC Desire HD
-
Donanımhaber'in ikinci el bölümüne baksana orada dolu garantili satan var eğer birisiyle anlaşırsan faturalı,tertemiz cihaz alırsın görerek.
Birde iPhone'daki uygulama çeşitliliği başka hiçbir cihazda yok teamviewer'ı kullanıyordum iphonedan evdeki bilgisayarı kontrol etmek için tamamen sorunsuz.
-
samsung kullanıyorum I-phone al.