İphone4 İmei-Tel Aktif Etme
-
Sevgili müridler ..Yurtdısından iphone 4 geldi. Pasaport kayıt yaptırdım yaklasık 1 hafta önce. Btk dan baktım imei numarısıyla şöyle bişey yazıyor.
IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır. geçici olarak kayıt altına alınmıstır demek telefonu kullanabilirim anlamına mı geliyor. Aktif olmuyor çünkü telefon. Acaba simkilit felan mı var. -
şu anda kullanabilirsin gibime geliyor. Eğer yurt dışında özel bir firmadan almışsa 'bkz. vodafone' sim kilidi kırdırmak lazım. ama kayıt konusunda sıkıntı yaşamazsın
-
Az kullanılmış bir telefon almış 2.el. Simkilit i orda kırdırdım dedi bana .Ama şöyle bişey var telefona kendi hattımı taktıgımda 'servis yok' diyor. Simkilit kırdırmam mı gerekiyor. Bunu kendim yapabilme sansım var mı ?
-
Battista bunu yazdı
Az kullanılmış bir telefon almış 2.el. Simkilit i orda kırdırdım dedi bana .Ama şöyle bişey var telefona kendi hattımı taktıgımda 'servis yok' diyor. Simkilit kırdırmam mı gerekiyor. Bunu kendim yapabilme sansım var mı ?
sen yarın bi turkcell'e git. bak bakim ne ayak. Eğer kayıtlı vs derse telefoncuya gidecen 80-90-100 teleye kırdıracan. ama kanımca sim kilit değil 'servis yok' diyor ya ondan ben şey yaptım.
-
''servis yok'' diyorsa sim kilit değil diyorsun yani ? Eğer simkilit varsa İnternette kendim yapabileceğim bir yöntemini bulabilirmiyim çünkü 80-90 tl cok fazla ve gereksiz bir miktar.
-
Battista bunu yazdı
''servis yok'' diyorsa sim kilit değil diyorsun yani ? Eğer simkilit varsa İnternette kendim yapabileceğim bir yöntemini bulabilirmiyim çünkü 80-90 tl cok fazla ve gereksiz bir miktar.
Sim kilit icin nolanded'e pm at.
BTK kapatirsa pasaport kaydi yaptirirsin.
-
Battista bunu yazdı
aynen sen bi turkcell'e uğra yarın. Arkadaşın dediği gibi sim kilit çıkarsa 'nolanded'a pm at
-
Battista bunu yazdı
imei pm ile gönder durumuna bakayım
kady tarafından 08/Ağu/12 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Saolun verdiğiniz bilgiler için pm attım arkadaşa .