İphone/İpod Touch'ta İnternetten Dizi İzlemek?
-
yani daha dogrusu safari tarayicida calisabilecek sekilde altyazili dizi yayinlayan bir turk sitesi var mi, biliyor musunuz?
-
skyfire diye bi eklentisi çıktı flash videoları html5 yapıp izlemeni sağlıyor daha bugün onay aldı appledan galiba.onun dışında flash yok..ekklenti paralı bu arada 3-4 dolar bişidir heralde
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
skyfire diye bi eklentisi çıktı flash videoları html5 yapıp izlemeni sağlıyor daha bugün onay aldı appledan galiba.onun dışında flash yok..ekklenti paralı bu arada 3-4 dolar bişidir heralde
-----------------------------zaten jailbreakli alet sorun olmaz o da, tesekkurler bilgi icin ama yine de merak ediyorum mp4 veya 3gp turkce altyazili dizi yayinlayan bi site var mi? sadece merakimdan..
-
bu iki site güncel olarak dizileri takip ediolar.1 yıllığına almanyada olduğum için bende onları takip ediorum:)hd yayınları oluo dizi bölümleri için ama formatları mp4 mü bilmiorum
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------bu arada skyfire appstore'a dusmus, 2.99 dolardan, 1.83 mb uygulama.
-
bu arada skyfire i indirip diziport.comdan bi seyler izlemeyi denedim, acamadi maalesef.
-
touch 4g aldım 1 saat önce gelsin indiririm =)
-
deja-vu bunu yazdı:
touch 4g aldım 1 saat önce gelsin indiririm =)
-----------------------------safari dizifrmda da dizi-izleyinde de acamadi dizi, skyfire da ayni sekilde.