İphone‘U Tv‘Ye Bağladım, Ses Var Görüntü Yok?
-
Selam müritler,
Gittim bi component kablo aldım, 5 tane girişi var bildiğiniz üzere. Bağladım kabloları tv'ye.
Telefondan müzik açıyorum, ses geliyor; video açıyorum, videonun sesi geliyor. Ama ortada görüntü yok.
Ne videoların görüntüsü var ne de fotoğrafların. Ulan kablo bozuk değildir di mi? Video çıkışlarında bi sorun felan olabilir mi?
Ama ses geliyor yani sorunsuz, temiz. Videoların sesi de geliyor dediğim gibi sadece görüntü yok.
Televizyonun markası Philips, LCD TV ama tam bilmiyorum net modelini.
Kabloyu da Sirkeciden doğubanktan aldım. Faturası maturası da yok amk gidip değiştirebileyim.
Kesin bişeyi eksik yapıyorum ama nedir tam çözemedim.
Edit: Kabloya 60 lira verdim la bu arada.
-
http://www.iphoneturkey.biz/2011/02/iphone-ve-ipadi-televizyona-veya-projeksiyona-baglamak.html
KILICH tarafından 25/Şub/13 16:45 tarihinde düzenlenmiştir -
KILICH bunu yazdı
Hoca çünkü benim google'dan haberim yok di mi hiç google'a "iphone tv bağlamak" yazmadım :D
Okuduk heralde onu, ordan yola çıkarak aldım zaten kabloyu işlemleri falan da orda yazana göre yaptım.
Orda sorumun cevabı yok, google'da aratıp ilk çıkanı koyup artistlik yapcan aklınca ama yemezler hacu. :D
-
mahzal bunu yazdıKILICH bunu yazdı
Hoca çünkü benim google'dan haberim yok di mi hiç google'a "iphone tv bağlamak" yazmadım :D
Okuduk heralde onu, ordan yola çıkarak aldım zaten kabloyu işlemleri falan da orda yazana göre yaptım.
Orda sorumun cevabı yok, google'da aratıp ilk çıkanı koyup artistlik yapcan aklınca ama yemezler hacu. :D
Kablon Çalışmıyordur...Başka Bir Ayarı Yok...
+ Sen kimsinki sana artislik yapayım?
+ ''Baktım oraya ama oradakiler yetmedi'' deyip geçmek yerine boş boş konuşmak sana ne kazandırıyor bilemedim...
-
KILICH bunu yazdımahzal bunu yazdıKILICH bunu yazdı
Kablon Çalışmıyordur...Başka Bir Ayarı Yok...
+ Sen kimsinki sana artislik yapayım?
+ ''Baktım oraya ama oradakiler yetmedi'' deyip geçmek yerine boş boş konuşmak sana ne kazandırıyor bilemedim...
Aman hoca ya :D
-
Sen Askerde Çok Dayak Yersin Ha...:D
Edit : Konu Up Olsun bari başka biri yardım eder yoksa 60 TL kaçar içine hoca... :D
-
hocam tv de internet varsa kablosuz imediashare app i ile kablosuz baglanip resim video istedigini yapabilirsin