folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İphone‘U Tv‘Ye Bağladım, Ses Var Görüntü Yok?

İphone‘U Tv‘Ye Bağladım, Ses Var Görüntü Yok?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Selam müritler,

Gittim bi component kablo aldım, 5 tane girişi var bildiğiniz üzere. Bağladım kabloları tv'ye.

Telefondan müzik açıyorum, ses geliyor; video açıyorum, videonun sesi geliyor. Ama ortada görüntü yok.

Ne videoların görüntüsü var ne de fotoğrafların. Ulan kablo bozuk değildir di mi? Video çıkışlarında bi sorun felan olabilir mi?

Ama ses geliyor yani sorunsuz, temiz. Videoların sesi de geliyor dediğim gibi sadece görüntü yok.

Televizyonun markası Philips, LCD TV ama tam bilmiyorum net modelini.

Kabloyu da Sirkeciden doğubanktan aldım. Faturası maturası da yok amk gidip değiştirebileyim.

Kesin bişeyi eksik yapıyorum ama nedir tam çözemedim.

Edit: Kabloya 60 lira verdim la bu arada.

hay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

http://www.iphoneturkey.biz/2011/02/iphone-ve-ipadi-televizyona-veya-projeksiyona-baglamak.html

KILICH tarafından 25/Şub/13 16:45 tarihinde düzenlenmiştir

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Hoca çünkü benim google'dan haberim yok di mi hiç google'a "iphone tv bağlamak" yazmadım :D

Okuduk heralde onu, ordan yola çıkarak aldım zaten kabloyu işlemleri falan da orda yazana göre yaptım.

Orda sorumun cevabı yok, google'da aratıp ilk çıkanı koyup artistlik yapcan aklınca ama yemezler hacu. :D

hay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı

Hoca çünkü benim google'dan haberim yok di mi hiç google'a "iphone tv bağlamak" yazmadım :D

Okuduk heralde onu, ordan yola çıkarak aldım zaten kabloyu işlemleri falan da orda yazana göre yaptım.

Orda sorumun cevabı yok, google'da aratıp ilk çıkanı koyup artistlik yapcan aklınca ama yemezler hacu. :D

Kablon Çalışmıyordur...Başka Bir Ayarı Yok...

+ Sen kimsinki sana artislik yapayım?

+ ''Baktım oraya ama oradakiler yetmedi'' deyip geçmek yerine boş boş konuşmak sana ne kazandırıyor bilemedim...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    KILICH bunu yazdı
    mahzal bunu yazdı

Kablon Çalışmıyordur...Başka Bir Ayarı Yok...

+ Sen kimsinki sana artislik yapayım?

+ ''Baktım oraya ama oradakiler yetmedi'' deyip geçmek yerine boş boş konuşmak sana ne kazandırıyor bilemedim...

Aman hoca ya :D

hay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Sen Askerde Çok Dayak Yersin Ha...:D

Edit : Konu Up Olsun bari başka biri yardım eder yoksa 60 TL kaçar içine hoca... :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    freeline
    freeline's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam tv de internet  varsa kablosuz  imediashare app i ile  kablosuz  baglanip  resim video  istedigini  yapabilirsin

aklın yolu birdir
Toplam Hit: 2200 Toplam Mesaj: 7