İphonumu Buldam Resetlesem Düzelirmi?
-
Merhaba müritler elimde bir adet iphone 5 var bu açılırken elmada kaldı kilit tuşuda çalışmadığı için itunesa bağlayıp yapamadım bugün telefonu telefoncuya gönderdim bişey adı verdi unuttum o yanmış 150 tlye yaparım dedi ben cihazı alarak uzaklaştım şimdi aklımda bir şey var diğer iphonumdan iphonumu bulu kullanarak cihazı resetlesem telefon açılırmı?Kesin olacaksa yapıcam yoksa göndericem bizim arkadaşa o halledip yollar ama 1 hafta kaybetmemek yada bazı önemli verileri gözden çıkarmak var ne yapmamı tavsiye ederseniz
-
Tel nete bağlıyken resetlersen işlem görür.Senin durumunda bu imkansız olduğu için sıfırlanmaz
-
moustache bunu yazdı
Tel nete bağlıyken resetlersen işlem görür.Senin durumunda bu imkansız olduğu için sıfırlanmaz
telefon kapanmadan önce internete bağlıydı :/ şimdi sadece elmada kalıyor telefoncuda bişey yandı dedi ama hatırlamıyorum 150 tl çok değilmi bu soruna zaten tanımadığım bir telefoncuydu babamla gönderdim içini bile açmadan şarja takarak yanmış 150 tl yaparım demiş :/
-
Hocam telefon kapalıyken home tuşuna basılı halde tutarken usb ile pcye bağla ekranda itunes simgesi gelene kadar basılı tutmaya devam et telefonun dfu modunda açılması lazım. Daha sonra itunes ile restore ederek sıfırlayabilirsin.
Üstte dediğim %100 olması gerekiyor ama gene de ben beceremedim dersen o zaman farklı toollar ile dfu moda geçirebilirsin.
Örnek:
http://download.cnet.com/ReiBoot/3000-18553_4-76037571.html
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam telefon kapalıyken home tuşuna basılı halde tutarken usb ile pcye bağla ekranda itunes simgesi gelene kadar basılı tutmaya devam et telefonun dfu modunda açılması lazım. Daha sonra itunes ile restore ederek sıfırlayabilirsin.
Üstte dediğim %100 olması gerekiyor ama gene de ben beceremedim dersen o zaman farklı toollar ile dfu moda geçirebilirsin.
Örnek:
http://download.cnet.com/ReiBoot/3000-18553_4-76037571.html
hocam telefonu düzgün bi servise yolladığım diğer ibne startırı yanmış 150 tlye yaparım demiş yaptırmadım
-
Starter ne la florasan lamba mı bu telefon?
-
mkyb bunu yazdı
Starter ne la florasan lamba mı bu telefon?
ağzımı açmiyim dedimde yaşlı adamı gördü kerizlicek sandı amk çocuğu