İpod İle İlgili Bir Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkhanson
    arkhanson's avatar
    Erkek

Bugün 4 gblık 1.nesil bi ipod nano aldım..

bilgisayara cd'sini taktım ve kurulumunu yaptım..aleti usb kablosuyla bilgisayara bağladım ve şarj olurken şarkıları da atmaya başladım..

şarkıları atmayı bitirdikten sonra henüz şarjı tam dolmamış ipod'u usb kablosundan çıkarıp aldım..

aldıktan sonra şarj yeterli değil gibisinden bi uyarı çıktı ve ipod kapandı..

şarja tekrar taktım,hiçbir şekilde çalışmadı ve bilgisayar da tanımadı..

tekrar kurulumunu yaptım o da işe yaramadı..

ne ipod açııyor ne de usb ile bağladığımda bilgisayar cihazı tanıyor?

acil yardıma ihtiyacım var? :( 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Kesinlikle gidip değiştirirdim : ) ; bende Creative aldım 1 hafta önce zırt pırt sorun çıkarıyo ; yada ben çok evhamlıyım sorun die algılıorm : ) , ama bi türlü gidip değiştiresim gelmio , çok üşengeç olduumdan dolayı... : )

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    değiştirin beyler gömün 7 gün içinde aq sonra şehit anası gibi yanarsınız 1 ay beklerken garanti kapsamına girmeden direkt değiştirin zaten 7 gün içinde gittiğinizde 1 milyarlık falan bi cihaz değilse sorunla ilgilenmeden ezik büzük varmı diye bakıyolar yoksa değiştiriyolar direkt 5 dakika içinde :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkhanson
    arkhanson's avatar
    Erkek

sağolun hacılar cevaplarınız için..gittim teknosaya geçen gün,durumu anlattım,değiştirdiler anında aleti..

değiştirdikleri alet takır takır çalışıyor şimdi..ama nazlı alet doğrudur :D 

Toplam Hit: 1082 Toplam Mesaj: 4