İpod Jailbreak Nasıl Yapılır ?
-
Selam beyler elimde ipod 3g var ilk deafa jailbreak yapıcam nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
-
-
Simdi konuyu baltalayacagim ama
Bugun iphone u jailbreak yaptim (redsnow ile) ama yeni sim karti takinca halen tanimiyor.
Nedendir acaba?
-
sniperscope bunu yazdı
Simdi konuyu baltalayacagim ama
Bugun iphone u jailbreak yaptim (redsnow ile) ama yeni sim karti takinca halen tanimiyor.
Nedendir acaba?
telefonun sim free olduguna eminmisin
-
valla sim free oldugunu bilmiyorum.
bana hediye gelmisti 2 tane iphone bir tane de samsung android
Hat japonya ya ait ama subatta kismet se Turkiye'ye gelecem biradere ve esine hediye olarak verecem ama sim klidi sorunu var.
-
beyler tmm hallettim ama 2g imiş elimdeki ipod bi şekilde oldu şimdi ben buna göre oyunları nerden indirebilirim.
ipod 2g ios 4.2.1 -
Forever_Piratebay bunu yazdı
beyler tmm hallettim ama 2g imiş elimdeki ipod bi şekilde oldu şimdi ben buna göre oyunları nerden indirebilirim.
ipod 2g ios 4.2.1hocam ipod 2g MC model mi yoksa MB model mi ona bir bakabilir misin? MC model ise nasıl yaptın onu sorucam :)
-
tuncaxxz bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı
ipod 2g ios 4.2.1hocam ipod 2g MC model mi yoksa MB model mi ona bir bakabilir misin? MC model ise nasıl yaptın onu sorucam :)
yok hocam mb model ama oyun nerden indirebilirim bulamadım
-
cydia diye bir program olması lazım hoca ipodun içinde. appstore gibi bi uygulama o da. ordan indirebilirsin.
ayrı olarak programların yada oyunların *.ipa dosyalarından da yükleyebilirsin
tuncaxxz tarafından 15/Kas/12 10:05 tarihinde düzenlenmiştir -
sniperscope bunu yazdı
valla sim free oldugunu bilmiyorum.
bana hediye gelmisti 2 tane iphone bir tane de samsung android
Hat japonya ya ait ama subatta kismet se Turkiye'ye gelecem biradere ve esine hediye olarak verecem ama sim klidi sorunu var.
sim free deilse jailbreak yaptında taktıgın hat ı gormeyebilir yanı taahüt oldugu için sadece o hattı gorebilir bunun cozumu var galiba bi kaç sitede gormstum daha once denemedım için ben bilmiyorum