İpod, Laptop Benzeri Ürünler Hangi Ülkelerde Ucuzdur?
-
Bir arkadaşımın ablası uçakta hostes dolayısıyla birçok ülkeye gitme fırsatı oluyor bende bu durumdan faydalanmak istiyorum ipod laptop benzeri ürünler aldırmak istiyorum ama amerikaya 3-4 ayda bir gidebiliyormuş onun için ingiltere felan alternatif ülkeler varmı amerika gibi merak ettim, yani bu ipod, laptop fiyatları amerikadan başka nerelerden ucuz olarak alınabilir.Bilginiz varmı?
teşekkürler.
-
sony tokyoda ucuz diye biliyorum.
-

iphone için böyle bişey buldum ipod da bu şekildedir en ucuz hong hong
-
genelde herşeyin ene ucuzu hong kong da..
-
ben hong kong da ürün almam :D daha doğrusu ben doğudan ürün almam gerçi hepsi orda üretiliyo ama olsun :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
ben hong kong da ürün almam :D daha doğrusu ben doğudan ürün almam gerçi hepsi orda üretiliyo ama olsun :D
-----------------------------Sen çok biliyorun :)
Honkonda üretim filan yok..
Ayrıca ben honkongdan hem Xbox360 aldım hem cep telefonu aldım memnunum.Honkong da gezmediğim yer girmediğim delik kalmadı.Elektronik konusunda honkong dan şaşma..
Dubai filan ucuz derler ama alaksı yok.ORda fiyatlar honkkongdan daha pahalı
-
honkong ülkenin ticaret ile gelişebilmesi için vergileri düşürdü oyüzden orda ürünler daha ucuz , iphone çin de üretiliyor (iphone , ipod , ipad , imac vs vs tüm apple donanımları made in china )
ancak neresi satarsa satsın en düşük vergili ülkeye bakacaksın bazı arap ülkelerinde (zengin olanlarında dubai vs ) elektronik vergisi düşük oluyor
not: apple ürününü nerden alırsan al (yada tanınmış bir başka marka ) 1 veya 2 yıl global garantisi var götür store sine yapsınlar
32gb iphone 4 bin tl honkong da
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam onlarda meraklısıydı zaten :)