Ipod Nano Açılmama Sorunu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hayırlı geceler arkadaşlar.Bende 3.nesil Ipod Nano var pc ye taktığım zaman normal olarak çalışıyor şarj oluyor İTunes'dan şarkı-türkü atabiliyorum fakat pcden güvenli şekilde çıkarttığım halde pat diye kapanıyor. Orta tuş-menü kombinasyonu yaptığım zaman alette tık yok makine 1 yıllık bataryanın ölmüş olacağını sanmam pcye takılı haldeyken orta tuş-menü kombinasyonuyla reset bile attım hala çalışmıyor sorun-çözüm ne olabilir?

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam senin ipodun batarya gitmiş gibi duruyor.. arkadaşımda da vardı onun da öyle sorunu vardı.. o sattı yenisini aldı.. garantisi varsa değiştirmeyi dene..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Satacaz artık başka çare yok :(

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

arkadaşım elimde 5. nesil 30 gb lık ipod var..alıcam dersen ve istanbulda isen anlaşabiliriz :)

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşım elimde 5. nesil 30 gb lık ipod var..alıcam dersen ve istanbulda isen anlaşabiliriz :)

-----------------------------

Kaç para hocam ?

!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Ankaradayım hocam hele bi elimdekini adam ediyim düşünüyorum bişeyler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

ok hocam 

dont think twice its all right
Toplam Hit: 2182 Toplam Mesaj: 7