İpod Nano Problem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karemre
    karemre's avatar
    Erkek

arkadaşlar merhaba,

ipod nano hakkında bir bağlantı sorunum var..usbden giriş yapar yapmaz ipod da bağlandı, bağlantıyı kesin, kopartın gibisinde bişeyler çıkıyo..takınca şarj ediyo fakat, ne müzik ne video hiç bişey indiremiyorum, ki zaten bilgisayar da görmüyo...sebebi ne olabilir...(vista kullanıyorum, alakası var mı bilmiyorum)

[̲̅к@гє๓гє̲̅][̲̅87̲̅]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    aynısı bendede wardı, kablo bozuk diye aldıgım yere götürdüm (teknosa) meğerse ipod bozukmuş. sıfırını verdiler. garantiliyse sende götür.

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    bu arada i-tunes yükledin mi? yüklemezsen bi bok yapamazsın :))

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karemre
    karemre's avatar
    Erkek
    itınes yüklü zaten bende normal ipod vardı o çalışıyo da...abi bozuk falan deme lütfen benim değil bi arkadaşım almış ";)" gitti gidiyordan bi daha değiştirilmez heralde...normalde ipod çalışıyo da...bilgisayarda görmüyo..abi bi çözüm bulalaım lütfen...

[̲̅к@гє๓гє̲̅][̲̅87̲̅]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Abi iTunes varsa bilgisayarda çıkarılabilir disk olarak görmez.. Benimki görmüyo en azından.. Bilgisayara bağladığın anda, önce Flash disk olarak algılar, sonra hemen iTunes açılır..

Bunun dışında bilgisayara bağladığında ipodda "Eject etmeden kabloyu çıkarmayın" anlamında ingilizce bi yazı geliyor, o ipod'un güvenliği için saadeti için çıkan bi yazı :) Önce bilgisayardan Usb'yi durdurman sonra kabloyu çıkarman için..

Ama bunların dışında bir şeyse bilmiyorum.. Sormak lazım.. Ipod'un 24 saat hizmet veren bi teknik servisi var, ara sor..

Toplam Hit: 1101 Toplam Mesaj: 5