İpod Nano Problem
-
arkadaşlar merhaba,
ipod nano hakkında bir bağlantı sorunum var..usbden giriş yapar yapmaz ipod da bağlandı, bağlantıyı kesin, kopartın gibisinde bişeyler çıkıyo..takınca şarj ediyo fakat, ne müzik ne video hiç bişey indiremiyorum, ki zaten bilgisayar da görmüyo...sebebi ne olabilir...(vista kullanıyorum, alakası var mı bilmiyorum)
-
aynısı bendede wardı, kablo bozuk diye aldıgım yere götürdüm (teknosa) meğerse ipod bozukmuş. sıfırını verdiler. garantiliyse sende götür.
-
bu arada i-tunes yükledin mi? yüklemezsen bi bok yapamazsın :))
-
itınes yüklü zaten bende normal ipod vardı o çalışıyo da...abi bozuk falan deme lütfen benim değil bi arkadaşım almış ";)" gitti gidiyordan bi daha değiştirilmez heralde...normalde ipod çalışıyo da...bilgisayarda görmüyo..abi bi çözüm bulalaım lütfen...
-
Abi iTunes varsa bilgisayarda çıkarılabilir disk olarak görmez.. Benimki görmüyo en azından.. Bilgisayara bağladığın anda, önce Flash disk olarak algılar, sonra hemen iTunes açılır..
Bunun dışında bilgisayara bağladığında ipodda "Eject etmeden kabloyu çıkarmayın" anlamında ingilizce bi yazı geliyor, o ipod'un güvenliği için saadeti için çıkan bi yazı :) Önce bilgisayardan Usb'yi durdurman sonra kabloyu çıkarman için..
Ama bunların dışında bir şeyse bilmiyorum.. Sormak lazım.. Ipod'un 24 saat hizmet veren bi teknik servisi var, ara sor..