İpod Shuffle 4 Nesil Nasıl ?
-
ipod shuffle almayı düşünorum 2 gb nasıl kullnımı nasıldır
-
shuffle'ın 4. nesil'i yok bildiğim kadarıyla. ancak shuffle 3G hakkında bilgi almak istersen: http://murat.cesmecioglu.net/index.php/benimde-artik-bir-ipodum-var burdan bulabilirsin.
-
Bunu diorum bnde işte 4. nesil diye geçio sitelerde
-
Hocam bırak shuff le ı sana tertemiz 2. nesil ipod nano vereyim..fiyatta anlaşırız..elimde iki tane ipod var cowon aldım ve çıkartmam gerekiyor bunları elimden : ) yatıyorlar evde..yanında 50 liralık artwizz see jacket orj. kılıfı filanda var
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bırak shuff le ı sana tertemiz 2. nesil ipod nano vereyim..fiyatta anlaşırız..elimde iki tane ipod var cowon aldım ve çıkartmam gerekiyor bunları elimden : ) yatıyorlar evde..yanında 50 liralık artwizz see jacket orj. kılıfı filanda var
arkadaşın teklifi 1.tercihin olsun
2. tercih ise sandisk sansa clip olmalı. -
ipod shuffle bana göre apple ın en kötü media player serisi :' bu arada ipod nano için fiyat pm sı alabilirmiyim?
-
archair23 bunu yazdı:
Bunu diorum bnde işte 4. nesil diye geçio sitelerde
-----------------------------evet bazı sitelerde öyle geçiyor ama apple'ın sitesinde 3G olarak geçiyor. referans orası yani.
Aynı zamanda Dos_attack'ın dediği gibi Sansa Clip modelide aklında olsun=> Sansa Clip 4GB Radyolu
Ses kalitesi çok iyi diyorlardı. Tek küçük eksisi kulaklık girişi cihazın sağ tarafında. Yani sağ elinle tutarken problem olabilir. Ama cebinde taşıycaksan hiç problem değil.En azında teknosaya falan gidip çıkarttır vitrinden.