İpod Touch + Dandik Bi Telefon
-
2. elden 300 liraya bi ipod touch yanına birde dandik bi telefon alayım diyorum sizce beni keser mi ? Gittiğim yerlerin %80'ninde wireless var.Ama birde o kadar para veriyorum biraz daha koyup güzel bi sıfır Android telefon alayım diye bi düşüncem var sizce ne yapmalıyım ?
-
ben senin dediğini yaptım. bi süre sonra hammalık oluyor 2 alet taşımak.. android al geç :)
-
Hocam ios'un artık bir avantajı kalmadı bence , biraz daha bekle android mis gibi bir cihaz al
-
üstüne para koy güzel telefon al hacı ı pod bi saaten sonra kesmez :D
-
tataryigit bunu yazdı
ben senin dediğini yaptım. bi süre sonra hammalık oluyor 2 alet taşımak.. android al geç :)
İşte şarj olayı aklıma takılıyor.
-
3g ipod var.. yüklenebilir en son versiyon 4.2.1 8gb wifi si var uygulama desteği kalmadı gibi bişi. tek avantajı 8gblik wifisi olan mp3 çalar mantığıyla alınabilir kullanıma bağlı az çiziği var 150 lira gibi düşünüyorum
-
yunusdogan bunu yazdı
3g ipod var.. yüklenebilir en son versiyon 4.2.1 8gb wifi si var uygulama desteği kalmadı gibi bişi. tek avantajı 8gblik wifisi olan mp3 çalar mantığıyla alınabilir kullanıma bağlı az çiziği var 150 lira gibi düşünüyorum
iPod'u ipod yapan ios.İçine uygulama yükleyemedikten sonra bi esprisi yok.
-
snuff13 bunu yazdı
Hocam ios'un artık bir avantajı kalmadı bence , biraz daha bekle android mis gibi bir cihaz al
nasıl avantajı kalmadı ya on numara stabil sistem
android hammallıktan başka birşey değil
android kullanmak pc de linux kullanmak gibi birşey... -
DaveReed bunu yazdısnuff13 bunu yazdı
nasıl avantajı kalmadı ya on numara stabil sistem
android hammallıktan başka birşey değil
android kullanmak pc de linux kullanmak gibi birşey...Hocam Jb'siz İOS ne işe yarayacak ki herşey kısıtlı apple deneteminde.. Üstelik jelly bean 4.1.2 kullanıyorum kesinlikle ios'tan daha stabil
Juncteus tarafından 20/Mar/13 18:10 tarihinde düzenlenmiştir