İpod Touch + Dandik Bi Telefon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

2. elden 300 liraya bi ipod touch yanına birde dandik bi telefon alayım diyorum sizce beni keser mi ? Gittiğim yerlerin %80'ninde wireless var.Ama birde o kadar para veriyorum biraz daha koyup güzel bi sıfır Android telefon alayım diye bi düşüncem var sizce ne yapmalıyım ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

ben senin dediğini yaptım. bi süre sonra hammalık oluyor 2 alet taşımak.. android al geç :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juncteus
    Juncteus's avatar
    Erkek

Hocam ios'un artık bir avantajı kalmadı bence , biraz daha bekle android mis gibi bir cihaz al

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

üstüne para koy güzel telefon al hacı ı pod bi saaten sonra kesmez :D 

boş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    tataryigit bunu yazdı

ben senin dediğini yaptım. bi süre sonra hammalık oluyor 2 alet taşımak.. android al geç :)

İşte şarj olayı aklıma takılıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

3g ipod var.. yüklenebilir en son versiyon 4.2.1 8gb wifi si var uygulama desteği kalmadı gibi bişi. tek avantajı 8gblik wifisi olan mp3 çalar mantığıyla alınabilir kullanıma bağlı az çiziği var 150 lira gibi düşünüyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

3g ipod var.. yüklenebilir en son versiyon 4.2.1 8gb wifi si var uygulama desteği kalmadı gibi bişi. tek avantajı 8gblik wifisi olan mp3 çalar mantığıyla alınabilir kullanıma bağlı az çiziği var 150 lira gibi düşünüyorum

iPod'u ipod yapan ios.İçine uygulama yükleyemedikten sonra bi esprisi yok.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    snuff13 bunu yazdı

Hocam ios'un artık bir avantajı kalmadı bence , biraz daha bekle android mis gibi bir cihaz al

nasıl avantajı kalmadı ya on numara stabil sistem

android hammallıktan başka birşey değil

android kullanmak pc de linux kullanmak gibi birşey...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juncteus
    Juncteus's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    snuff13 bunu yazdı

nasıl avantajı kalmadı ya on numara stabil sistem

android hammallıktan başka birşey değil

android kullanmak pc de linux kullanmak gibi birşey...

Hocam Jb'siz İOS ne işe yarayacak ki herşey kısıtlı apple deneteminde.. Üstelik jelly bean 4.1.2 kullanıyorum kesinlikle ios'tan daha stabil

Juncteus tarafından 20/Mar/13 18:10 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 760 Toplam Mesaj: 9