İpod Touch 4 8Gb SATILIK
-
arkadaşlar amerikadan aldığım cihazımı satıyorum 8gb kendisi arkası cizik dolu satmıcam kendim kullanıcam diye önemsemedim çalışmasında hiçbir sorun yoktur. jailbreak edilmiştir cihaz. isterseniz güncelleyim ios5 kurupta werebilirim. fiyat 300tl dir. fiyatın sonuda başıda budur. ama helalinden 50 lira fazla weririm diyen olursa oda olur :D
-
hocam bi caps felan koysan bi baksak olmazmı ?
-
ürünün kaliteli arkalı önlü resimlerini koyarsan ve yanında neler yollayacağını söylersen satışın dahada hızlanır kanaatindeyim. İyi satışar.
-
ürünü orjinal kutusunda wereceğim arka koruma kapağı pc bağlanti kablosu kulaklığı masaüstü sabitleme tabyası birde kulağa kablo tuttrmak için kulak aparatı war onları yollıyacağım.
-
Bu cihazları bu kadar populer yapan ne? Ses çıkış kalitesimi ? altı üstü mp3 player değil mi
-
ses kalitesi ayrı bir olay ama oyunlar uygulamalar ayrıca ipohone a göre daha uzun şarz süresi we çoğu kullanıcı bilgisayarına dahi gerek duymuyor gündelik rutin internet alışkanlıkları için bu alet sayesinde.
-
Liquid bunu yazdı:
-----------------------------Bu cihazları bu kadar populer yapan ne? Ses çıkış kalitesimi ? altı üstü mp3 player değil mi
-----------------------------iphonedan tek farkı sim kartı yok.
skype ile konusabilirsin ama.
+ları fazla daha zarif daha uzun pil ömrü daha güzel..
-
upssss