İpod Touch 5.Nesil 32Gb Acil Satılık Kelepir
-
Merhaba müritler daha önce konu açmıştım malum.Hala satamadım ve eskrim malzemelerimi almam gerekiyor turnuva için acil paray ihtiyacım var o yüzden cihazımı piyasanın 100 lira altında bir değere 460 liraya satmaya karar verdim.Bu meblaya sanalpazar komisyonunu düştükten sonra tam olarak ihtiyacım var bu yüzden pazarlık etmeyin lütfen.
http://www.sanalpazar.com/Apple-Ipod-Touch-5.nesil-32-Gb-Tertemiz__isp14624226
-
eskrım malzemelerıyle takas olur mu
-
HeyQirs bunu yazdı
eskrım malzemelerıyle takas olur mu
pm.
-
ilk son up olsun.
-
hem up olsun hem kafamı birşey kurcalıyor
epıl neden çıkarmışki bu aleti telefonun aynısı ama telefon özelliği yok :S
yapan muhendis hiç dememişmi lan bunu gören insanlar bu nebiçim alet herşeyi telefonla aynı özellikleri var ama sadece multmimedia aracı deyip arkamdan küfür edecekler demiyormu ?
epılın sahibine yav baba bu ne gereksiz alet alacak olan adam az daha para verir bunun telfonunu alır biz bunu neden tasarlayıp piyasaya sürdükki ;?
-
Hocam TOBBdaydın değil mi? Bizim topluluktan eskrim malzemesi rica et/kirala? Kendi malzemeni durumun daha uygun olunca bir şey satmak zorunda olmadan alırsın, idare etmez mi?
Tamam dersen beraber de gidip konuşabiliriz.
izzmarit tarafından 02/Şub/14 11:10 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdı
Hocam TOBBdaydın değil mi? Bizim topluluktan eskrim malzemesi rica et/kirala? Kendi malzemeni durumun daha uygun olunca bir şey satmak zorunda olmadan alırsın, idare etmez mi?
Tamam dersen beraber de gidip konuşabiliriz.
cihaza hiç ihtiyacım yok kaybetmiştim.yeni cıhaz aldım, buldum daha sonra. Şu anda kontakt kurduğum biri var olmazsa ben sana pmler konusuruz bu konuda.yardımın için teşekkür ederim.
-
zalimadam bunu yazdı
hem up olsun hem kafamı birşey kurcalıyor
epıl neden çıkarmışki bu aleti telefonun aynısı ama telefon özelliği yok :S
yapan muhendis hiç dememişmi lan bunu gören insanlar bu nebiçim alet herşeyi telefonla aynı özellikleri var ama sadece multmimedia aracı deyip arkamdan küfür edecekler demiyormu ?
epılın sahibine yav baba bu ne gereksiz alet alacak olan adam az daha para verir bunun telfonunu alır biz bunu neden tasarlayıp piyasaya sürdükki ;?
az daha para verir dediğin 1100 lira mı hocam? çünkü 32 gb iphone 5 1900 liradan başlıyor.
-
ürün satılmıştır.