Ipod Touch Ayarında Alet Önerebilecek Var Mı?
-
Merhabalar,
Günlerdir, heves ettim ve IPod touch almak istiyordum ki 3. ve 4. nesillerin çok pahalı olduğunu görünce ufak bir hayal kırıklığı yaşadım. Neyse,
Bildiğiniz gibi WiFi ve oyunlar gibi bir çok uygulama bulunuyor Touch'da. Eğer bu tip bir alet biliyorsanız önerebilir misiniz?
-
takip ediyorum.
ipod nanolar var.Onlara bayıldım 80-90 olsa alacaktım ama 200-250 civarında birşeymiş höh dedim.
apple teknoloji satıyor ama çok pahallıya satıyor.Fiyatları uygun olsa uygulamalardan hayvan gibi para kazansa ahh ahh.Teknoloji düşmanı firma :/
-
pinphone i835 var ses kalitesi iphone dan asagi değil touchta olanherşey var sarjida 2 3 gün gidiyor. almiştim ben.
-
şuanda alternatifi olmayan tek ürün sanırım ipod touch serisidir fiyatıda oldukça uygun bana göre iphone 4 ile bire bir aynı olan ürün 500 tl yani olması gereken fiyat.
saglam ses kalitesi istiyorsan creative ürünlerine bak derim ama uygulama vs arama.
-
cowon var. apple dan ses kalitesi olaran kat kat iyidir. flac desteği vardır ki piyasada flac destekli sanırım tek cihazdır.
ekranı amoled tir yani ipod touch ekranından daha net ve hassastır.
tek sorunu Türkiye de bulabilir misin bilemiyorum. ama ipod touch a çok çok iyi bir alternatif var en azından bunu bil :)
http://www.cowonglobal.com/product_wide/COWONJ3/product_page_1.php
-
Archosun androidli ürünlereine bakabilirsin bildiğim kadarıyla ses kalitesinde iyibir firma androide de birçok oyun uygulama mevcut. Fiyat konusunda bir fikrim yok.