Ipod Touch Peel (İpod‘U İphone Yapmak)
-
başlık açık ve net sanırım? biraz araştırma yaptım dealda bi kaç örneği var mesela:
ayrıca http://www.youtube.com/watch?v=XSC7yHVi8xk
cihazın JB'li olması bi şart evet. zaten henüz ipodum yok ama almayı düşünüyorum ve bu peel olayını başarabilen varsa daha bi yoğunlaşıcam :D
asıl sorum imei olayı nasıl hallediliyor? bi kaç turkcell time sordum peel hakkında bilgileri yok ama aparatın imeisi varsa kesin pasaport kaydı gerektirir dediler.
kullanan, kullanan tanıdığı olan ya da kullanmak isteyip kullanamayan var mı?

-
hacı kasmaya gerek yok git al bi aypon sen de rahat et aypod da :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
hacı kasmaya gerek yok git al bi aypon sen de rahat et aypod da :)
-----------------------------yok başkan ben ayfona karşıyım :D
-
O değilde, iPod4g satan var mı ? 750lira falan elektroworldde, daha ucuz değil miydi bu ürün? Nerden ne kadara bulabiliriz ? Bilgisi olan var mı ?
-
UPdulhey
-
174 hitte bi cevap olsun hoca ya!
-
-
hayvani boyutlara ulaşıor. zaten büyük telefon bide 1 parmak daha büyüyor ve kalınlaşıyor. ek olarak evet imei kaydı gerekiyor, çünkü aldığın cihaz aslında bir telefon. ve çok stabil değil, tamam ucuza getirmiş oluyorsun falan ama , telefonun sanki herhangi bir app kullanıyor gibi tepki veriyor. neden ? son bir çünkü ile; zaten yaptığın şey ek bir telefon alıp bunu ipodun data girişinden bir app yardımıyla sanki ondan konuşuyormuş hissi verdirtiyor.
-
sir bunu yazdı:
-----------------------------
hayvani boyutlara ulaşıor. zaten büyük telefon bide 1 parmak daha büyüyor ve kalınlaşıyor. ek olarak evet imei kaydı gerekiyor, çünkü aldığın cihaz aslında bir telefon. ve çok stabil değil, tamam ucuza getirmiş oluyorsun falan ama , telefonun sanki herhangi bir app kullanıyor gibi tepki veriyor. neden ? son bir çünkü ile; zaten yaptığın şey ek bir telefon alıp bunu ipodun data girişinden bir app yardımıyla sanki ondan konuşuyormuş hissi verdirtiyor.
-----------------------------tavsiye etmediğini mi çıkarmalıyım burdan?
-
bende bi ara çok haşır neşir oldum bu ürünle ama türkiye'de başaranda var bunu satıyordu videosunu çekmişti isteyen olursa upload edebilirim