IQ Testi Buldum
-
Normalde diğer testlerde hep 150 puan civacı çıkarıyordum.
Ama bu belkide biraz ters geldi. 140 çıktı. Biraz acele çözdüm. Sabırsızlık belki ondan.

-
Aha bu testide 150 çözdüm:
-
tebrik ederiz, başarılarınızın devamını dileriz. Tübitak tan kart atmayı unutmayınız.
-
Ben zaten oranın meselesini biliyom.
Adam mensa.org' yönlendiriyo milleti. maksat reklam :| ikinci test daha iyi ak. kaliteli sorular var. ama matematik soruları için bi ipucu yakaladım ki her sayının artık miktarı gittikçe 1 artıyo ve ya 2 katı oluyo.
-
bunlar yalan,dolan.Bildiğim bazı kişiler bu saçma testlerden çıkan sonuçlarla övünür, fakat
adamın icraati yok.Gerçek hayatta bir belirtiside yok.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------bunlar yalan,dolan.Bildiğim bazı kişiler bu saçma testlerden çıkan sonuçlarla övünür, fakat
adamın icraati yok.Gerçek hayatta bir belirtiside yok.
-----------------------------
:Pp -
reel e bak boşver testi felan kaç tane mal biliorum ben icraat önemli bence kullanabilio mu o önemli ?
-
ilk defa böyle bşi yaptım :D 34 cıktı :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
34 nasıl çıktı dayı ya :D en alt 70 diye biliyom. Yani kafadan atsan 70 üstü yaparsın dayı helal bravo vallahi. :D -
HaYVaN bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
34 nasıl çıktı dayı ya :D en alt 70 diye biliyom. Yani kafadan atsan 70 üstü yaparsın dayı helal bravo vallahi. :D
-----------------------------:D:D:D:D:D:D:D zülelele ilk defa bende iQ testi yaptım :D demek bana özel :| puan bulamadılar :D imkansızı başardım (H)