IQOS Kullanlar
-
Iluma mı en son çıkan?
Bu kartuşlarını bulmak sorun olmuyor mu? Osuruk gibi kokuyor diyorlar.
Vozol'dan buna geçeyim diyorum. -
Hocam kullanmıyorum bilgim yok.
2 hafta önce Kıbrıs dönüşü arkadaşın gazı ile aldım 1 iqos ilumai ve 1 terea oasis pearl var sıfır kapalı kutu. Alma niyetin olursa PM at.
En azından TBT içi kazan kazan olur.
BaD_BoYs tarafından 04/May/26 01:00 tarihinde düzenlenmiştir
-
BaD_BoYs bunu yazdı
2 hafta önce Kıbrıs dönüşü arkadaşın gazı ile aldım 1 iqos ilumai ve 1 terea oasis pearl var sıfır kapalı kutu. Alma niyetin olursa PM at.

fiyatı nedir hocam
-
PlayForFree bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdı
fiyatı nedir hocam
Hocam PM' den dönüş yaptım.
-
IQOS Iluma i Prime son cihaz diye biliyorum. Bir ara kampanya vardi, cihaz ve terea beraber satiliyordu.
-
Çok masraflı hocam. Kartonu 2100+ ₺ ye denk geliyor ortalama. Cihazın da en ucuzu 2500 bandında, son çıkan cihazı istersen o da 5-6 bin civarlarında.
Koku ilk yandığında osuruk gibi kokuyor ama aromalı, patlatmalı içersen aksine çevreye parfüm gibi etki ediyor. -
Bende de var Varşova da iqos store ler sadece 1 zloty alarak sıfır paketli iluma one cihazı ve 5 paket kartuşu resmen bedavaya veriyor.
Varşova da kartuş paketi normal sigara paketleri ile aynı fiyata satılıyor. 13-15 zloty arası.
Ama iqos storelerde kampanya olunca birkaç kutu alımda bayağı iniyor fiyat
Aromasiz olanlar Islak köpek kokusu gibi bir koku çıkarıyor.