IR Led Hangi Renk Olsun Abi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Dün biriki parça eketronik paröça almak için çankayaya / izmir / indim... Dükkanların en yenisi her halde on senedir elektronikçiler çarşısında... Girdim... selam sabah..

Bir müşteri vardı usta tamirat yapıyordu listeyi çocuğa verdim çocuk "biraz beklersin abi.." dedi olsun deyip oturdum... Ama ortamda ektoplazmik retikulum kokusu kesif bir şekilde burnumun direğni kırmaktaydı ...

Allah sonumuzu hayır getire dedim ... bir de çay söyleyince artık kaçma şansım da kalmadı... neyse onbeş dakika sonra elindeki iş bitirdi bu sefer bir yerden faks istediler.. onla uğraştı.. "ŞU faks işni de halledelim de abiyle hemen ilgilenceğim.... demi abi? ... sonra benim listeye baktı .. baktı baktı... "IR led ne renk olsun abi?" demez mi? :))))@@@!!!!

Güler misin ağlar mısın? Öper misin sabaha mı bırakırsın? Neyse bozmayayım deyip salağa yattım "ne renk olursa olsun" dedim... "dirençlere bir şey yazmıyor sana hem 1MOhm hem 1kOhm vereyim" "??? K yazıyor abicim orda... "hmm zit soket mi haa şu yandan kollu olanlardan :(((( (

zif soket demek istiyor dingil ) sanki adam swahili, hiç böyle şeyler ne duymuş ne görmüş.. şalterler atmış vaziyette ama küçük düşürmek de istemiyorum çocuğun yanında kapıp listeyi elinden gideyim diyorum .. eve geldim devreyi topluyorum vakit gece yarısı.. baktım iki parça eksik hiç vermemiş .... Demek ki örümcek hislerine güveneceksin... Güçteki dalgalanmayı dikkate alacaksın...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 680 Toplam Mesaj: 1