folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Irak"Tan Bomba Notası!

Irak"Tan Bomba Notası!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek

Türkiye'nin Irak Büyükelçisi Irak Dışişleri Bakanlığına çağrıldı. Irak Türkiye'den Kuzey Irak'a top ateşi nedeniyle nota verdi...

kaynak: haberturk.com

ayrıntılar geliyomus...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    sonu nerey varır bi bişlsek?

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

Türkiye'de Kuzey Irak'a yönelik olası operasyon tartışılırken, ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Türkiye'nin, Kuzey Irak'ta PKK'ya karşı düzenleyeceği ''kuvvetli'' bir operasyonun, bölgesel gerginlikleri genişletme riskini beraberinde getirebileceğini söyledi.

Rice, Washington yönetiminin, Türkiye'nin sınırlı müdahalesini durdurmak için yapabileceğinin çok az olduğunu da ifade etti.

AP'nin haberine göre Rice, "Sınır ötesine kuvvetli bir hareket, hiç kimse için iyi değil" dedi. Rice, "Ne Irak için ne Türkiye için iyi" ifadesini de kullandı.

"Türk askeri Kuzey Irak'ta" iddiası

Associated Press (AP) haber ajansı 6 Haziran'da Türk ordusunun Irak sınırını geçerek Kuzey Irak'a girdiğini duyurmuştu. Türk güvenlik yetkililerine dayandırılan haberde, terör örgütü PKK'nın takip edildiği belirtilmişti.

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ise, iddialar üzerine, ''Şu anda herhangi bir başka ülkeye giriş yok'' demişti.

ABD'li yetkililer konuya açıklık getirerek, Irak'ın kuzeyinde "yeni bir askeri hareketlilik olmadığını" bildirirken, Irak hükümeti de Irak'ın kuzeyinde Türk askerinin operasyon düzenlediğine ilişkin iddiaları doğrulamamıştı.

allahın peşmergeleri bize nota veriyor hay ben boyle işin a.q 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    tamamen artistik bi hareket bence, dötleri kalktı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    "tutuşmak" kelimesinin birebir karşılığı bu olsa gerek =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Amerika bile tutuştu kaldı , yetkililerin röportajlarını izliyorum yada demeçlerini okuyorum gerçekten hepsi apışıp kalmış , icraati gördükten sonra eskisi gibi abilik taslayamıyorlar allahın barzoları nota verse ne olur .... götlerine geri girer..

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek

ebelerine atlayacaz şerefsizlerin

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
Toplam Hit: 931 Toplam Mesaj: 7