folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İran Sınır Ötesi Yapar Mı ?

İran Sınır Ötesi Yapar Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    kandil dağı ve etrafındaki köyleye 50 saat içinde operasyon yapılacağını okudum. iran devrim muhafızları günlerdir pkk lı larla çatışıyor pkklar pjat grupu geçen gün iranın uçağını düşürmüş. iranda askerleriyle saldırıda bulunmuş ppjak grubundan baya öldürmüştü. evlerinizi boşaltın diyince çoğu köylü  terketmiş sanırım köylerini. yarın akşama kadar kandil ve etrafındaki ıraklı kürtlere   sınır ötesi yapar mı iran askerleri ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    düne kadar besliyorlardı simdimi düşman olmuslar

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek

valla azına bile mıçarlar bence hojam:D:D

Son Kozum Olsun Zorda Sukunet...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    düne kadar besliyorlardı simdimi düşman olmuslar
    -----------------------------

amerika ajanlarını oralara gönderip iranı ezik düşürmeye çalışmakta. buna önlem için iranda böyle bi durumla karşı karşıya ayrıca sınır ötesi olması iyi kandildeki pkk lılarıda öldürürler inşallah.

dilerim iran devrim muhafızlarında got korkusu yoktur. umarım kara ve havadan işlerin bitirmese bile ağır bir ambargo koyar.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek
    illaki mayrip hojam ama ben bi ara pkk yı türklerin bile desteklediğini duymuştum türkiyenin diğer ülkelere en büyük kozuymuş ama ne kadar doğru bilmiyorum açıkcası

Son Kozum Olsun Zorda Sukunet...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

iran operasyon yapacağı zaman amerika korkusu olmadığı için hiç şüphem yok çok rahat sınırötesi yapar.Zaten pkk nın diğer kolu pejak ı neredeyse bitirdiler.Helal olsun biz 20 yıldır bişey yapamıyoruz

işte öyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

iyi güzel hoş yapsın etsin de

bu kandil dağının bir kısmı zaten iran toprağı değil miydi?

e haliye etrafında ki köylerde iran köyü olmuyor mu?

ne sınırı ne ötesi?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    yaptılar bile... :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 1040 Toplam Mesaj: 8