İran Sınır Ötesi Yapar Mı ?
-
kandil dağı ve etrafındaki köyleye 50 saat içinde operasyon yapılacağını okudum. iran devrim muhafızları günlerdir pkk lı larla çatışıyor pkklar pjat grupu geçen gün iranın uçağını düşürmüş. iranda askerleriyle saldırıda bulunmuş ppjak grubundan baya öldürmüştü. evlerinizi boşaltın diyince çoğu köylü terketmiş sanırım köylerini. yarın akşama kadar kandil ve etrafındaki ıraklı kürtlere sınır ötesi yapar mı iran askerleri ?
-
düne kadar besliyorlardı simdimi düşman olmuslar
-
valla azına bile mıçarlar bence hojam:D:D
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
düne kadar besliyorlardı simdimi düşman olmuslar
-----------------------------amerika ajanlarını oralara gönderip iranı ezik düşürmeye çalışmakta. buna önlem için iranda böyle bi durumla karşı karşıya ayrıca sınır ötesi olması iyi kandildeki pkk lılarıda öldürürler inşallah.
dilerim iran devrim muhafızlarında got korkusu yoktur. umarım kara ve havadan işlerin bitirmese bile ağır bir ambargo koyar.
-
illaki mayrip hojam ama ben bi ara pkk yı türklerin bile desteklediğini duymuştum türkiyenin diğer ülkelere en büyük kozuymuş ama ne kadar doğru bilmiyorum açıkcası
-
iran operasyon yapacağı zaman amerika korkusu olmadığı için hiç şüphem yok çok rahat sınırötesi yapar.Zaten pkk nın diğer kolu pejak ı neredeyse bitirdiler.Helal olsun biz 20 yıldır bişey yapamıyoruz
-
iyi güzel hoş yapsın etsin de
bu kandil dağının bir kısmı zaten iran toprağı değil miydi?
e haliye etrafında ki köylerde iran köyü olmuyor mu?
ne sınırı ne ötesi?
-
yaptılar bile... :D