İranda Bir Kaç Website Bulmam Gerek Yardım.
-
Arkadaşlar. iranda mobilcadde.com mobilburda.com gibi bir kaç cep telefonu aksesuarı satan firma ve güzel çalışan bir kaç site gerek yardımlarınızı bekliyorum tşk ederim
-
scarletbeard bunu yazdı
Arkadaşlar. iranda mobilcadde.com mobilburda.com gibi bir kaç cep telefonu aksesuarı satan firma ve güzel çalışan bir kaç site gerek yardımlarınızı bekliyorum tşk ederim
iranda devamlı ambargo uygulaması olabılıyor. bu ay yokken onumuzdekı ay tum dış ticaret faaliyetleri duruyor.
iran devleti tarafından ozel ıthalatcı belgen yoksan satıs ve alım yapamazsın uluslararası ambargo zamanında. gec irani
-
hipokondriyak bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
iranda devamlı ambargo uygulaması olabılıyor. bu ay yokken onumuzdekı ay tum dış ticaret faaliyetleri duruyor.
iran devleti tarafından ozel ıthalatcı belgen yoksan satıs ve alım yapamazsın uluslararası ambargo zamanında. gec irani
Hocam bana sadece dediğim gibi. websiteleri gerekiyor.
-
Google de mobil .ir şeklinde arama yapınca çıkan bir site.
-
SerYolcu bunu yazdı
Google de mobil .ir şeklinde arama yapınca çıkan bir site.
böyle bir kaç tane telefon kılıfı satan kılıf aksesuar işi vs yapan site bulabilirmisin hocam. Yardımcı olsan çok memnun olurum
-
-
SerYolcu bunu yazdı
saolasin