folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İran"Dan Pkk"Ya Büyük Darbe!

İran"Dan Pkk"Ya Büyük Darbe!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

İran Devrim Muhafızlarının, ülkenin kuzey batısında, Türkiye-İran sınırına yakın bölgede 10 teröristi öldürdüğü bildirildi.

Öğrenci ajansı İSNA'nın, Devrim Muhafızlarının kuzeybatı merkez karargahından yapılan açıklamaya dayanarak verdiği habere göre, İran güvenlik güçleri, bölgenin terörist gruplardan temizlenmesi çalışmaları çerçevesinde iki gündür Türkiye-İran sınırında operasyon düzenliyor.

Pkk'ya Büyük Darbe VuruLdu

Operasyonların Salmas şehri kırsalında devam ettiği belirtilirken, Devrim Muhafızlarının çıkan çatışmalarda 10 teröristi öldürdüğü kaydedildi.

Teröristlere "büyük darbe vurulduğu" ve çok sayıda silah ve iletişim teçhizatının ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, teröristlerin cesetlerinin operasyon alanında bırakıldığı da vurgulandı.

İran'daki Kürtlerin yoğun olarak yaşadığı kuzeybatı bölgesinde, terör örgütü PKK'nın İran'daki kolu olduğu ifade edilen Pejak faaliyet gösteriyor.

Nethaber

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    10 it ölmüş bumu büyük darbe aq :(

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    10 it 10 ittir oyle deme :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    iran dağlarında ii bi sayıdır bence :) önemli ölçüde teçhizat ele geçirilmiş bu da yeter :) Atalarımın geldiği ülkeye bigün gidicem amk :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kar kardırda bunların kamplarını falan televizyonlar çekebiliyorlar.Oraya onlarcası dizelenirken.Sıkı bir istihbaratla baskın yapamıyorlarmı? Şöyle 40-50 tanesini gebertemiyorlar.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    hıı cok büyük darbe pkk da irana vurdu iran da şehit verdi...

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    Aslında iran zamanında Türkiyeye PKK sorununu çözmek için beraber adım atalım demişti çünkü iki ülkeninde sorunu bu ama ülkeyi yönetenler ABDli olduğu ve kürt devletinin kurulması için en çok yardımı yapan ülke olduğu için bu imkansız gibi görünüyor ama bence iranla işbirliği yapılsa temizlenir kökü kazınır.

işte öyle
Toplam Hit: 1058 Toplam Mesaj: 7