İranın Yaptığı Soykırım
-
http://rapidshare.com/files/179731973/soyk__305_r__305_m.rar.html
resimler burda..
underzero tasiti + uzun zaman once admin bolumunde vardi bu konu ne icerlemistim o vahseti gordugumde :( yazik yazik bu iranlilari kinamak lazim bu soykirimdan dolayi
-
s3rs3ri bunu yazdı:
-----------------------------
resimlere bakmadim fakat gercekten Iranda birseyler donuyor ben yurtdisindayim Irandan kacip geliyorlar buraya kacak olarak ve dinlerini degistiriyorlar nedenini bilmiyorum
-----------------------------keşke baksaydın.. bu arada konuyu yanlış yere açtımm.. kusura bakmayın.. yetkililer bi el atarsa iyi olcak.. geyiğe taşınması lazım.. :)
-
ne iranı Allah aşkına.bırak sen şimdi iranın yaptığı soykırımı ? .israil ne yapıyor .
-
Bozzkurt bunu yazdı:
ne iranı Allah aşkına.bırak sen şimdi iranın yaptığı soykırımı ? .israil ne yapıyor .
-----------------------------herkes indirip baksın sonra yorum yapsın.. geyik bölümündeki konuya neden ciddi cevaplar veriyorsunuzz...
-
harbiden hee konuları ne kadar ciddiye alıp gözden geçirip yorum attıkları bu topikde belli oldu xD
resimler çok acı verci çok üzüldüm ): böle bişi beklemezdim ahmedinejat ipnesinden x|
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------harbiden hee konuları ne kadar ciddiye alıp gözden geçirip yorum attıkları bu topikde belli oldu xD
resimler çok acı verci çok üzüldüm ): böle bişi beklemezdim ahmedinejat ipnesinden x|
-----------------------------şükür indirip bakan birini buldum :D :D
-
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
-
-
necroshine bunu yazdı:
Tahribat Forum

Geyik

İranın Yaptığı Soykırım
hoca dosyayı sende indiremedin bende indiremedim
geyik olmadığını nerden biliyosun?