İranın Yaptığı Soykırım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/179731973/soyk__305_r__305_m.rar.html

resimler burda.. 

underzero tasiti +  uzun zaman once admin bolumunde vardi bu konu ne icerlemistim o vahseti gordugumde :( yazik yazik bu iranlilari kinamak lazim bu soykirimdan dolayi

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

s3rs3ri bunu yazdı:
    -----------------------------
    resimlere bakmadim fakat gercekten Iranda birseyler donuyor ben yurtdisindayim Irandan kacip geliyorlar buraya kacak olarak ve dinlerini degistiriyorlar nedenini bilmiyorum

keşke baksaydın..  bu arada konuyu yanlış yere açtımm.. kusura bakmayın.. yetkililer bi el atarsa iyi olcak.. geyiğe taşınması lazım.. :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    ne iranı Allah aşkına.bırak sen şimdi iranın yaptığı soykırımı ? .israil ne yapıyor .

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Bozzkurt bunu yazdı:
    ne iranı Allah aşkına.bırak sen şimdi iranın yaptığı soykırımı ? .israil ne yapıyor .

herkes indirip baksın sonra yorum yapsın.. geyik bölümündeki konuya neden ciddi cevaplar veriyorsunuzz...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

harbiden hee konuları ne kadar ciddiye alıp gözden geçirip yorum attıkları bu topikde belli oldu xD

resimler çok acı verci çok üzüldüm ): böle bişi beklemezdim ahmedinejat ipnesinden x|

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

harbiden hee konuları ne kadar ciddiye alıp gözden geçirip yorum attıkları bu topikde belli oldu xD

resimler çok acı verci çok üzüldüm ): böle bişi beklemezdim ahmedinejat ipnesinden x|

şükür indirip bakan birini buldum :D :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    Tahribat Forum
    Geyik
          İranın Yaptığı Soykırım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı: