IRC
-
Merhabalar arkadaşlar
benim irc ile ilgili bir sorum olacaktı.ünvde wirelessla internete bağlanıyorum ben.okulun internetiyle ircye giremiyorum.ama baktıgımda bazıları çatır çatır giriyor.bunun sebebi neyden kaynaklanabilir?herhangi bir ayarla bende girebilirmiyim?açık bir şekilde yardımcı olabilirseniz sevinirim. -
* Unable to connect to server (Connection refused)
-
valla ebn girdim
-
arkadaşım sen o scirpiti kaldır tekrar www.mirc.com dan indir connect ayarları oynanmış onun
-
Bak dostum senin sorunu anladım bazı ircler okul iplerini aktif hale getiriyor mesela ip numaran okuldan bağlanırken xx.xxx.xx.aku.edu.tr olur buna serverlar kurulurken yasak getirilir. ama server yöneticisi buna aça bilir mesela ben akude okurken kendi serverımıza giremiyordum ama irc.sohbete.com a giriyodum adamlar bütün okulların iplerini açmış bizim ibenlerede açın dedim si.. et dediler onun gibi
-
aynen kardeş bizimkilerde engelleme koymuş.ama benim anlayamadığım mevzu,bazı elemanlar bizim giremediğimiz irc ye nasıl giriyorlar.farklı bir ayarlarınımı yapmamız gerekir acaba extra olaraktan?
-
Engellenen portlar okul ip inden baglanilan portlar...cozum bundan sonra burdan sonrasi size ait...basit zaten ;)
-
tespit doğru.açık portları nasıl bulurum.hadi buldum diyelim.nasıl kullanıcam bu portları :D
-
proxy kullan :)
-
ya biliyorum cok oldum ama ben proxy kullanmayi nerden ogrenebilirim.aciklamali ogretici bi olay var mi bildiginiz acaba :s
-
/firewall on ProxyADRESİ
/s irc.girmekistediqinyer.net
KoLay qeLsin :)
Toplam Hit: 12638 Toplam Mesaj: 11