folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder İrc De Saklanmış İP Leri Nasıl Çözerim ?

İrc De Saklanmış İP Leri Nasıl Çözerim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    woodoo
    woodoo's avatar
    Erkek

selamın aleyküm...

arkadaşlar forum u alt üst ettim bulamadım bilen arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum

herkes mirc de /dns  veya  /dns nickname  komutları ile İP nosu alındığını bilir.

yalnız bazı irc server ler ip numarasını [[ Dns resolving 3E83ED34.BC62F749.FFC15607.IP ]] şeklinde gizler bu gizlenen İP numarasını nasıl orjinal haline getirebilirim ???? ( bunun gibi = 215.85.12.147  )

cok aradım ama bulamadım lütfen yardımçı olun şimdiden ilgi alakanıza teşekkürler...

hack'e giden hack'lenir..:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    walla getirmen zor şahsen ben getirebilseydimde sana söylemezdim bunu kusra bakma :D

Zimbabwe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    woodoo
    woodoo's avatar
    Erkek

VOLATİLE :

Basit bir örnek vermek gerekirse,muhattabınız şahsa query 'de //say $ip komutunu yazdırmanız size kendisinin IP adresini verecektir, bu tür örnekler çoğaltılabilir,belki söylediklerim size basit ve lame gelebilir ama sosyal mühendislik dışında IP adresini tespit etmeniz çok zor. En azından yeni bir uygulama ya da hole çıkana kadar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

yukarıdaki komut ///say $ip bunu biliyorum ama gelde bunu admin e yazdır :)) biraz abes kaçar neyse yinede yardımların için teşekkür ederim saol.

hack'e giden hack'lenir..:)
Toplam Hit: 11214 Toplam Mesaj: 4