Irc Ile İlgılı
-
Irc iLe ıLgıLı Bütün SoruLarI BuRda TopLuOruz aRkada$LaRr.
iLk SoRudan BenDen bI Tan€ TroJen FarmıJ Bu GöndEriLen ZımbıRtI Kar$ı TaRafIn Bütün İRc iLe iLgiLi Pass'LarınI sana GönDEriomuJ.bıLen War mı?(aLiasese feLan YerLe$iomUj)
2. oLark da kaR$ı TaRafa bi$eYLer FeLan YazDırIomu$suNuz (ip ilgili bi$iyLER) ORdan Da Bi boKLaR oLuomu$ Ya N€ oLuo Daha öğRenemEdim :)
-
1- Trojan oLayını bilmiyorum....
2 - ip le ilgili bişey dediğin komut şu... //say $ip bu komutu karşı tarafa yazdırırsan onun ip si sana gelir..
-
Ya arkadaşlar. Ben biras yeniimde. Ya IRC de bi kanalı nası çalabilirim? Valla çok ihtiyacım var. Bi Allah ın kulu bana yardım etsin
-
ilk önce nickini kaydetmen gerek.. /ns register Şifren E-mailin
daha sonra kayıt edilmemiş bi kanala girmen lasım.. kanal kayıt edilmediğini direk kanala girince op oluyorsan kanal kayıtsız demektir.. ordan anlarsın.. eğer kanalda opsan /cs register #kanaladı şifresi açıklaması şeklinde kayıt edebilirsin.
not : nickinin şifresini girmen lasım : )))
ne kadar amatörce anlattım dimi :D
-
walla bencede baya bi amatör olmuj.
bi tane kanal çalmak için en iyi yöntem admin amcalarla muhabbet kurman :) ba$ka yoLu yok HeraLde
-
peki irc de adamin biri geliyor yuzlerce zombi clone sokuyor proxy kullaniyor sanirim ama bu isi nasil yapiyor bu is icin ozel bi program mi var yoksa sock4 den mi birseyler yapiyor...
-
1)trojan dediğiniz olayı prorat ve benzeri progrmalarla yaratıp adamın pc sinesokabilirisin
soktyuktan sonra o pc deki bütün bilgileri toplayabilirisiniz.
-
arkadaslar irc de proxy le cıkmak ıztıyoruım yanı anlayacagınız ip adresimden degıçlde proxy kullanarak cıkmak ıstıyorum degısık forım sıtelerınde yazılanları ugguladım olmadı bana bu konuda gercek bılgısı olan bırısı lazım şimdiden tşk.ler
-
desperado bunu yazdı:
arkadaslar irc de proxy le cıkmak ıztıyoruım yanı anlayacagınız ip adresimden degıçlde proxy kullanarak cıkmak ıstıyorum degısık forım sıtelerınde yazılanları ugguladım olmadı bana bu konuda gercek bılgısı olan bırısı lazım şimdiden tşk.ler
Bu konuda gerçek degilde yalan bilgi söylücem.Hide Platinum(proxy programı) programını kullan...kendin bide proxy serveri arama,o program kendi ayarlar ok
-
serverın bırınde servıces admınlık yaptım guvenlık botu sokuyodum ddos bıle yaptırmıyodu banlıyodu yanı dıger serverların hepsıde kullanıyo artık