İrc Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Selam Arkadaşlar İrc Üzerinde saldırıda Gercekten servera Gercekten zarar verebilen bi arkadaş var mı  Yardım istiyorum :)

Şimdiden TşK ederim...

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    walla olacagını sanmıyorum ib zamanlar siber sicript die bişey vardı işe yarıyomu bilmiyorum ona bak ama na yapar bimem
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    astex
    astex's avatar
    Erkek

siber iLe SaDeCe kanaLa cLone bot sokarsin  Proxy bağlantisi iLe.

servere zarar verecegini hiç sanmiyorum  ama  dandiq bir server ise  ve bir kaç kişi birden saldirirsan ßeLki  serrveri yorabilirsin ama çok fazla ßir zarar verecegini sanmam.

ama özeLLere küfür  vs.  gibi şeyler yaparsan  userleri rahatsiz ederek  milleti kaçirabilrisin :)

Litmus kullanarak  exe oluşturman siberden daha mantikli  ama litmus ßiraz daha zahmetLi

ya sahip olursun bana yada hayal olarak kalirim rüyalarinda.ya yalan olursun dünyamda,yada tek gerçek olur taparim sana
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    IRC server mı kaldı doğru düzgün de saldıracan? 2007'de yaşıyoruz 2000'de değil.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Bi aralar süper modaydı irc ama artık yerini msn aldı. s10_izmiree kardeş irc ye saldırı değilde kanal veya nick çalmak istiyosan kendi yazdığım dökümanım war belki yardımcı olur sana. Buyur buda linki  http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=35205

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Eyv. Yardımlar icin

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    valla ben bi ara o bi arada çok zama noluyor flot atarıdm çok manyak olrdu. sonra da irc takılmadım bisi yok zati orda ne uğrasacan bırak.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berg
    Berg's avatar
    Erkek

saldırının başarılı olması server omurgası ve bağlantının gücüyle alakaladır kullanılan unreal yada ptlink ve anope ler eskisi gibi değil çeşitli saldırı tipleriyle yorarsın anca serverı

Ağaçlar Ayakta Ölür...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaSa
    PaSa's avatar
    Erkek

DDoS deneyin yadaaaa trojan server kurun ama ugrastırır bu isler kafa kırmanız lazım birazda sabır.

Iyi de bir trojan server kurup zombi lerle saldırırsan manyak sonuc alırsın hem web siteler icin hemde irc icin.

PaSa was here.
Toplam Hit: 17710 Toplam Mesaj: 9