İrc Saldırı
-
Selam Arkadaşlar İrc Üzerinde saldırıda Gercekten servera Gercekten zarar verebilen bi arkadaş var mı Yardım istiyorum :)
Şimdiden TşK ederim...
-
walla olacagını sanmıyorum ib zamanlar siber sicript die bişey vardı işe yarıyomu bilmiyorum ona bak ama na yapar bimem
-
siber iLe SaDeCe kanaLa cLone bot sokarsin Proxy bağlantisi iLe.
servere zarar verecegini hiç sanmiyorum ama dandiq bir server ise ve bir kaç kişi birden saldirirsan ßeLki serrveri yorabilirsin ama çok fazla ßir zarar verecegini sanmam.
ama özeLLere küfür vs. gibi şeyler yaparsan userleri rahatsiz ederek milleti kaçirabilrisin :)
Litmus kullanarak exe oluşturman siberden daha mantikli ama litmus ßiraz daha zahmetLi
-
IRC server mı kaldı doğru düzgün de saldıracan? 2007'de yaşıyoruz 2000'de değil.
-
Bi aralar süper modaydı irc ama artık yerini msn aldı. s10_izmiree kardeş irc ye saldırı değilde kanal veya nick çalmak istiyosan kendi yazdığım dökümanım war belki yardımcı olur sana. Buyur buda linki http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=35205
-
Eyv. Yardımlar icin
-
valla ben bi ara o bi arada çok zama noluyor flot atarıdm çok manyak olrdu. sonra da irc takılmadım bisi yok zati orda ne uğrasacan bırak.
-
saldırının başarılı olması server omurgası ve bağlantının gücüyle alakaladır kullanılan unreal yada ptlink ve anope ler eskisi gibi değil çeşitli saldırı tipleriyle yorarsın anca serverı
-
DDoS deneyin yadaaaa trojan server kurun ama ugrastırır bu isler kafa kırmanız lazım birazda sabır.
Iyi de bir trojan server kurup zombi lerle saldırırsan manyak sonuc alırsın hem web siteler icin hemde irc icin.