İrc Saldırıları..
-
beyler bu irc saldırıları nasıl oluyo acaba yani gidilen yöntem nedir mesala bu eschat olayı java olduğu için denyo dalamio programlrı ndir nası olur bilgi veren vermeyen herkese tşk . :D
-
Flood için bir dünya program var.
Ama genelde onlar da remote exploitler falan ile dönüyor.
milw0rm.com a bir göz gezdirsen anlarsın :|
Bir de her zaman gözde olan "Social Engineering" var tabii.
-
denyo la irc ye nasıl dalacan? :) hacı trojen sokacaksın
hızlı hızlı 100-200 kişi sokup çıkaran programlar var serverı yakarmı bilmem de baya zorlar
başka ne olabilir...
server ip in ne 10-15 kişi pingletirseniz belki bişiler olur
bu ara javadan değil mirc den gir
-
Unreal IRCD 3.2. sürümünde ciddi bir güvenlik açığı vardı. O açık halen daha duruyorsa Google üzerinden deneyebilirsin.
Bir diğer en meşhur saldırılarda tabii ki Musketin dediği gibi Social içerikli olanlar. Kişilerin güvenlik aciklarindan faydalanabilirsin.
Eskiden chat gibisi varmıydı:)
-
kalibre bunu yazdı:
-----------------------------
beyler bu irc saldırıları nasıl oluyo acaba yani gidilen yöntem nedir mesala bu eschat olayı java olduğu için denyo dalamio programlrı ndir nası olur bilgi veren vermeyen herkese tşk . :D
------------------------------istiyorsan ircd in varsa sana saldırı yapabilicegin ircbot yazabilirim ( litmus diyipde konuya Sazanlama dalan olmasın pls.) hem Reklam hem Ddos Hemde Clone Flood eklentileri vardır ücret Valan istemem maksat TBt linin işi gorulsun
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------kalibre bunu yazdı:
-----------------------------
------------------------------istiyorsan ircd in varsa sana saldırı yapabilicegin ircbot yazabilirim ( litmus diyipde konuya Sazanlama dalan olmasın pls.) hem Reklam hem Ddos Hemde Clone Flood eklentileri vardır ücret Valan istemem maksat TBt linin işi gorulsun
-----------------------------IRC bot olarak değilde,
Vaktim var diyorsan zombie network yazabilirsin :|
Tahribat'ın daha çok işi görülür :D
-
caves hocam ben size pm attım
irc den bu kdar anlamasamda musket hocam ne diosa doğru diodur :D
-
haydi tbt freenode a =)
-
musket bunun Gibimi :)

-
Bu network ping de atabiliyor mu :|