İrc Server İcin Administrator Araniyor
-
Elimde Herseyi Tamamiylan Bana Ait Olan bir irc.server /chat/Sohbet Jawa Appleti Dahil OyunSoruCevap Botu + KelimeTüretmeceBotu+ Radyo Dinleme Dj Yapma Programi dahil icinde olan bir irc.servere Bakacak Serveri Yönetecek iLgilenecek Administrator araniyor.
Server Site Yeni Oldugu icin Gunduzleri pek User Yok Aksamlari 10-15 Kisi Toplanabiliyoruz islerim Yüzunden Zaman Ayiramiyorum Lütfen ilgilenecek Kisiler Yazsin Serverin ismini Reklam Olsun Diye Vermek istemiyorum...
Not: Ciddi Ciddi Dusunenler Server Admin Olcaklar Yetki Tek Kendisinde Olcak..
Tesekürler
-
dayıı 15 kişiye kim admin olur yaa:)
-
Nie Low Parami istedik :D
Uygun Güzel Bi Arkadaslik Sohbet Ortami Yaratilir:zAMANLAN 10-15 Kisi Olur 100 Kisi Atalarimiz ne Demis
Damlaya Damlaya GöL oLUR :))
Wallaha Bu islerlen ugrasan ilgisi var oLan Buyursun.... Admin diom Op demedimki Haci sende :)
-
Server Site Yeni Oldugu icin Gunduzleri pek User Yok Aksamlari 10-15 Kisi Toplanabiliyoruz islerim Yüzunden Zaman Ayiramiyorum Lütfen ilgilenecek Kisiler Yazsin Serverin ismini Reklam Olsun Diye Vermek istemiyorum...
İmza:
Söz Büyugun Su Kücugun: itaat Etki Gün Gelir Baskalarida Sana itaat Saygili Olsunlar : http://www.Askyeli.net
Çokda zor değil be hoca sitenin adresini bulmak : )
Umarım binlerce userin olur ne diyim .. -
Haci Wallaha Ondan Ziyada Su MSN Ciktigindan Beri irc.Serverler Tamamiylan Piyasada MafiS Fi$ oLduLarya Tekrardan eski dost Arkadas.... Samimi Konusmalar Sohbetin OlusabiLecegi Bi Ortam Yaratma Cabasi icin Bende Öyle irc.serveri Actim
Hani Kahve Bahane Sohbet Sahane Gibi :)
-
sana irc komutlarını iyi bilen irc adminlar bulurum ama aracılık hizmetleri ücretimi alırım :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
sana irc komutlarını iyi bilen irc adminlar bulurum ama aracılık hizmetleri ücretimi alırım :)
-----------------------------Tamam Dj_Alper Sen Gibi Saglammi Garantisi Varmi Doru de Allana:D
Saka Maka ben Harbi Wede Ciddi Dusunuyorum ilgilenecek ilgisi Olan Arkadasa Serveri Eline Teslim Ederim Kendisi Oper.Istedigine Ekler Kendisininki gibiymis Bakar.
-
kardes istersen sen kanalın adresini ver hosuma qiderse bi baqarım ama biliyosun emeq harcıyacaz bisim karımıs ne olacaq (: