IRC"De Kanal Doldurmak Nasil ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaFuQ
    TaFuQ's avatar
    Erkek
    Selamlar... bir şey istiyorum tek mirc ile bir sürü multiserver açıp onların proxy ile bağlanmasını ve kanallara girmesini istiyorum bende bunu local ip ile bağlananı var birileri yapmış ordan çalıp deiştirdim ama proxy ile bağlanan bişey varsa çok iyi olur flood için deil sadece kanal doldurmak için teşekkür ederim...

x
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHOPEN
    SHOPEN's avatar
    Erkek

Bunun için Solucana ihtiyacın olucaktır..

Bağlantın hızlıysa belki otuz, - kırk kullanıcıya
    kadar bağlantı sağlıyabilirsin..

Daha fazlasını istersen,,

Ve ingilizcen varsa, Uluslar arası çalışan
    ve Piyasada mevcut 400 civarı solucanı bulunan
    bir grubla çalışmanı sağlıyabilirim..

AventGrup© www.aventgrup.net - 1999
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaFuQ
    TaFuQ's avatar
    Erkek
    abi anlamadın bağlantıyla ilgisi yok ben 56k modemle bile 40 - 50 tane sokuyorum ama bana proxy ile bağlanacak mirc multiserver açacak öle bağlansın flood için diil sadece kanala girsin dursun onu istiyorum anladın ???

x
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHOPEN
    SHOPEN's avatar
    Erkek

Bunu yapan bisürü flood programı var..

Script"i bile var..

Manuel olarak yönlendiriyosun Flooder"ları..

İşlem yaptırmassan uslu uslu bekliyolar kanalda..

Mesela +Java,,

Sanırım bunda öle bişi vardı..

AventGrup© www.aventgrup.net - 1999
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barisy
    barisy's avatar
    Erkek
    Dostum bunu yapmak için clone denilen programlar var. Clone programları işlevsellik açısından ikiye ayrılır. IPSpoof içerenler ve içermeyenler. Serverlar clone sayısını kısıtlayabilirler. Örneğin, doruk"ta clone limiti 20, zurna"da 3-5"tir. Ancak clone programlarını kullanırken ipspoof yapanları tercih etmeni öneririm. Benim Delphi"de yazdığım böyle bir program var. Ancak piyasaya sürmedim. Sen bunun için şu clone programlarını kullanabilirsin. Google"da arattır:
    KlonX+download
    VClone+Download
    Eğer IP Spoof yeteneği olan bir clone programı arıyorsan (test ettiğimde pek başarılı olmadı) CycleClone programını öneririm. Kolay Gelsin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaFuQ
    TaFuQ's avatar
    Erkek
    teşekkür ederim arkadaslar onları deneyecem efet barisy dediğin gibi local ip den bağlıyorum ben lamer diyeceksini eskilerden r3x diye bi program war netbiosu ve paylaşımı açık olan bilgisayarlara girioyurm sistemlerinin içine ekliyorum buda onları IP sini ortaya sürüyo bunu bilgisayarlarına eklediğim kişilerin ip si gözükmemsi için istiyorum yoksa başka bi menfaatim yok :o)) proxy ile bağlanan cloneleri arıyorum manuel olsun ben onlaru uzaktan yönetim eklerim teşekkür ederim hepinize tekrardan...

x
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barisy
    barisy's avatar
    Erkek
    Doruk net irc sunucusu için clone programım super clone 3.0.0"ı www.geocities.com/superklonx adresinden download edebilirsiniz. Hayırlı olsun.
Toplam Hit: 12783 Toplam Mesaj: 7