İrc.Mynet.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaDeS
    HaDeS's avatar
    Erkek
    Selamlar bu mynet serveri geçen sene mirc üzerinden girişi kapattı sonra bi sürü mirc scriptten girilmeye başladı şimdi ise girilmiyor girdiğinde [Angelus Version] yazıyor sonra bi kanala girdin mi KiLL nabmalıyız Şeyh bu durumda.?

Biz Eskiden Eskiden...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    No_MeRCy
    No_MeRCy's avatar
    Erkek
    bir cok irc scriptleri kullanılıyor dostum bazılarından da giriılmıyor zaten suanda mynet kullanıcılari web üzerinden giriyorlar bnm bilgim bu dostum :)

"Parmağımla insanlara yıldızları gösteriyorum, onlar parmağıma bakıyorlar"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Only_Time
    Only_Time's avatar
    Erkek
    http://www.natroscript.da.ru

Bu siteden natroscriptin yeni versiyonunu indirebilirsiniz k-line yemiyeceğiniz kesin garanti veriyorum..Başka da girebilen script yok zaten..

Bilgiyi paylasmak guzel şey
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peder
    peder's avatar
    Erkek
    hajım çoğu scriptte son versiyonlarda giriş yapabiliyorsun bazılarında ise mynet'e giriş için mynet bağlantı add-on 'unu yüklememişler..Kill yememen için ise scriptinin bağlantı menüsünde bağlantı ayarları var firewall menüsünde bulunan hostname adşı boşluğa Ip numaranı yazıyorsun port'u 1080 veya 8080 ayalıyorsun daha sonra proxy işaretliyor ve üstte bulunan server i işaretledinmi kill olayı olmaz ama bir problem var cafede bulunanlar Kill olayına maruz kalırlarsa sen yine hatta olursun..istersen mynet'e giriş add-on sende scripte yükleyebilirsin http://www.turkcoders.com
    bu adreste mynet add-on u var..

TaNRı TüRKü KoRuSuN ve YüCeLTSiN
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaDeS
    HaDeS's avatar
    Erkek
    Saolun ya buldum sonunda

Biz Eskiden Eskiden...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mayki
    Mayki's avatar
    Erkek
    bide KELEBEK script in yeni versionunda war :) sorun hallolmuş ama olsun ben yinede yazim :)

The turth is somewhere over there
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ImmortaL
    ImmortaL's avatar
    Erkek
    Hey Allahim Yarabbim Siparismisin Sen HaDeS? ßunun Olayi Cok Basit Arkadaslar...Mesela ßir Ornek Vereyim...http://blacklife.sitemynet.com/mynet.txt
    Alin ßunu Duz ßi Mirc İndirin Dosyasina Koyun Ondan Sonra Mirc Dosyasını Acın Uzantısını Ekleyin /Mynet
    Olay ßu..Mynette EXiSTENCE Diye ßir ßot Var..Direkt Version Cakiyor...Version Cevabı : MYNET Sohbet Programı Olursa Yemezsiniz.Ama Olmazsa Kline! Olay ßasit.Scriptin Versionunu Değiştireceksiniz MYNET Sohbet Programı Diye Sorun Kalmayacak...MyOpS Lar MyHeLpER Ler Girebilir .Onların Olayi Ayri..Ozel ßir Kanal Var Giriyorlar EXiSTENCE De Orada Kline Yemiyorlar.Umarim Yeterince Acıklayıcı Olmusumdur..
    ßais!

Your Pain!.. My Gain!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaDeS
    HaDeS's avatar
    Erkek
    Mesaja cevap biraz erken olmadı mı bide sipariş misin diyosun özürlü

Biz Eskiden Eskiden...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaNsOn666
    MaNsOn666's avatar
    Erkek
    herkse mortal script i öneririm.hem k-line yemiosunuz hemde saldırı maldırı yapıosunuz isterseniz kanala clone sokarsınız..tabi mynet clone yemio ama neyse matrak bişe yani ilgileneneler bana msj cekebilir..

merhaba
Toplam Hit: 13719 Toplam Mesaj: 9